Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mam jeszcze kupione emolium, tylko ze to po 1 miesiacu...
moj nie ulewa prawie wcale i jak sobie beknie to ok a jak nie to nie
No cóż oby jeszcze 4 miesiące i zastanowie się nad butelką!
!Agus na pewno rozpakowana....tak czuję.
mowiłam, ze bede ostatnia![]()
Młody dobił do 4kg!! mało ma miejsca, czopa brak i szyjki też. Jak do 14 nie urodze to wywołujemy...
Jejku, czulam to samo!!! Karmilam cycem 2 tygodnie i to masakra jakas byla, a i tak musialam go dokarmiac.czarnuszka też tak miałam ale teraz się wyleczyłam, już prawie całkowicie weszłam na sztuczne mleko, dzięki temu dziecko najedzone, ja wyspana itp. i skończyłam z wyrzutami sumienia, głupie to, że jest jakiś taki terror zzwiązny z karmieniem piersią, chylę głowe ku kobietom ktróre karmią od A do Z tylko piersią itp. ale ja nie podołałam i się tego nie wstydzę, nie dałam rady, karmienie mnie pokonało,
Teraz juz lepiej, zaczelam jesc i nabieram sil. 

Czasem maluszkom takie wyskakują bez powodu, bo mają delikatną skórkę. Mojemu też powyskakiwały, takie z ropnymi końcówkami, ale już same schodząSorki ze post za postem ale chciałabym sie spytac Bartusiowi wyskoczyły na twarzy takie czerwone krostki malutkie napewno to nie sa potówki,niewiem co to![]()