moniSkaBe
Fanka BB :)
ja kupilam DADA 2 to sa juz przymale. Za to Huggies i Pampers 2 jeszcze dobre. Kupilam tez GAGA (tesco) tylko za namowa Karola wzielam juz 3. -> od 4 do 9 kg i po same pachy je ma 
najbardziej lubie Huggiesy. Sa tansze od Pampersa, a porownywalne jakoscia.
a mnie nie pasowaly te Pampersy Premium, przez ta siateczke wlasnie. Przyklejala sie ona do tylka..

najbardziej lubie Huggiesy. Sa tansze od Pampersa, a porownywalne jakoscia.
a mnie nie pasowaly te Pampersy Premium, przez ta siateczke wlasnie. Przyklejala sie ona do tylka..
No te długie przerwy mogły miec wpływ na szybkie pojawienie sie okresu
Moj Hankok 10-11 w nocy i po wielkich walkach 1-4 w dzien. Ale musze ja nieraz 1,5 godziny usypiac zeby pospała pół. Tylko na spacerze czasami uda sie 2-3 przykimac. I nie chodzi o to ze ona nie potrzebuje bo szybko sie meczy i zaczyna strasznie płakac z przemeczenia ale za cholere nie potrafi zasnac... Ona sie meczy a ja z nią bo po godzinie uspokajania i odkładania do łóżeczka można korby dostac. Bardzo wrazliwe toto i nadmiar bodzców ją męczy i strasznie płacze... poradzcie cos

. Mój Adaś dużo śpi w dzień. Jak nie śpi 2 godziny to mnie się już wydaje, że się męczy strasznie. A jak bardzo nie może zasnąć, to go wkładam do chusty i sobie kima przytulony do mnie, a ja mam wolne ręce.