kamikaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ile wasze maleństwa przytyły w pierwszych tygodniech?? Ja wczoraj bylam u pediatry i mala na 19dni przytyla tylko 500gram. Lekarz kazala przyjsc na kontrole w 4tyg bo stwierdzila ze to za malo:/ troche sie tym zmatrwilam i wczoraj ja dokarmilam 30ml i ulało jej sie 4 razy i nie powiem o bekaniujak tatuś - świnka mala
a cyca ma na kazde zadanie!! cycki co prawda juz nie sa takie twarde jak na poczatku a miekkie ale karmie ja roznie czasem z 1 czasem z 2 piersi i ciagle cos z nich leci!! ZNOWU TRAFILAM NA GLUPIA LEKARZ CO MI WKRECA ZE GLODZE DZIECKO CZY NA 2,5TYG TO RZECZYWISCIE ZA MALO?? czytalam ze dziecko do 1mca powinno min 700gram przytyc wiec jeszcze mamy czas CO?
![]()
moja majac 5 tg przybrala 700 gram i niby pediatra mowi ze ok mogloby byc wiecej ale nie jest zle .
w przychodni ciagle mnie zbywaja i dzwonia " a moze przyjdzie pani wtedy a moze wtedy " porazka z ta przychodnia i lakarzem..stara baba chyba z 80 lat ma nie widzi na oczy a ona dzieci leczy
i gdybym nie zwazyla malego sama w domu ( ofen go polozylam na wage moja lazienkowa ) to bym nie wiedziala czy wogole cos przytyl

. Jak zwraca sie jej uwage robi na złość i nie jest przy tym delikatna. Krzywdy nie chce zrobić Sanderce ale czasem przesadza. Najgorsze że moje nerwy wogóle są lekko zszarpane i lekko odbija sie to na starszej...chyba nie do końca sobię z tym radzę:-(!

a nieraz 60 a nieraz 30.