Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie.
Ja dzisiaj normalnie mam jakis koszmar ten mały czort ciągle beczy !! brzuszek go chyba nie boli bo to raczej marudzenie.!!! Nie spi wogole prawie dzisiaj i mam już dosc...niewiem o co chodzi. Glodny nie jest sucho ma...porażka...ooo wlasnie zaczyna beczec po 5 minutach grzecznego lezenia....JEP!!!!!!!!!!! do głowy dostane.....
na dodatek je co 1.5 gopdziny z cycka i butle 100 ml i tak musi co 1.5 bo beczy i nawet smoczkiem nie da sie go zapchac.... juz mi sie powoli płakac chce....na dodatek nie mam na kogo liczyc !! maz przez cale jego zycie wzial go raptem z 5 razy na rece...ja pier*** ide bo beczy...

, Gadzina waży już 5500gram i jedziemy jeszcze na pampersach 2 (zastanawiałam się na 3 ale 2 są jeszcze dobre i jest ich wię ej o 6 w paczce za tą samą cenęo do husteczek - na początku używałąm husteczek huggisa ale przerzuciłam się na pampers sensitive - wydają mi się bardziej nawilżone i tym samym bardziej wydajne (na kupsztala zużywam 2 hustek pampersa a hugisa 4-5). 
chyba mamy teraz tylko jeden temat - pielęgnacja, karmirnie i rozwój
chyba nam się to na 3 wątki porozchodziło, może to jakoś połączyc? Macie jakiś pomysł?