reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas w szpitalu również nie wyszło prawe, a lewe było ok, ale jak spytałam lekarkę w którym uchu może być wada powiedziała, że w obu, także nie rozumiem dlaczego w szpitalu jedno uszko wyszło ok.

reklama
Zmartwiłam sie dzisiaj zauwazyłam na prawym jąderku lekko sine,Bartus juz miał martwice lewego jąderka czyli skrecone i boje sie ze to jest to samo.Nieiwiem co robic.:-(

U nas w szpitalu również nie wyszło prawe, a lewe było ok, ale jak spytałam lekarkę w którym uchu może być wada powiedziała, że w obu, także nie rozumiem dlaczego w szpitalu jedno uszko wyszło ok.
O rany, nawet mi nie mów :szok:

Candy, a może on ma refluks? Wtedy chyba kwas żołądkowy może podrażniać przełyk :confused2:

Cocaroline mojej Lence zrobił się strupek po tej szczepionce na gruźlice, nawet ropa się pojawiła, Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest ok, kazała tego nie ruszac, prac bodziaki na 90stopni i prasować je na lewej stronie.

blueberry mi też się wydaje że refluks , jestem prawie pewna
..a ja rzeczywiście to jest to , to trzeba jakos leczyć?

ale oczywiscie lekarka mówi ze dzieci małe maja refluksy i to normalne, ale przecież jak placze to zmienia postać rzeczy !

Ostatnia edycja:
My dzis po badaniu bioderek - wszystko ok .
Ogólnie dziś mały mnie zaskoczył- prawie cały czas śpi tylko przerwy na jedzonko. Rano 3 h - zabawa, myciu itp i od 2 do 17 następna przerwa , zazwyczaj to po 5 h nie śpi w dzień. Dał się bez płaczu ubrać , u lekarza grzeczniutki - normalnie jak nie moje dziecko. Ja chyba byłam w takim szoku że to wyczuł;) byłam pewna że mały bedzie sie darł na całego ;).
Dziewczyny ja wy robicie że nakarmicie małego i usypiacie ? Mój inaczej jak przy cycku nie uśnie. Na rękach to może pół godziny dziennie wytrzyma i ryk, ale tylko wtedy ja jest wyspany i najedzony to sobie chodzimy i ogladamy wszystko w koło.No i wtedy też lubi jak go chuśtam na rękach, ale po 20 min to jużnic nie pomaga tylko cycek. Więc mały sobie lezy na naszym łózku a ja obok i tak dynda aż uśnie , a jak go wezmę i chce nosić to nie da rady, wózek też nie , fotelik nie, smok tylko na dworze - w domu wypluwa ;). I takim to sposobem nieraz przeleże z nim poł dnia . Ale w samochodzie usypia bez cycka ;)

reklama
Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?
Kuba jeszcze nie ma strupka, ale ropy też nie ma - takie małe czerwone wybrzuszenie.

dziewczyny czy wasze dzieci jak im sie cofa to mleczko i nie uleją tylko połkną spowrotem płaczą???
Mój nie płacze, jak już mu się cofnie, to wypływa z buzi. Ale rzadko kiedy bywa tego dużo, raczej takie małe strumyczki.

Do góry