reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam
ja juz po zabiegu wczoraj tylko spalam i spalam po tej narkozie wszystko mnie bolalo a doc mowila ze nic nie bedzie bolec ,co sie okazalo to ze jest tego wiecej niz mysleli i byc moze beda kolejne zabiegi czekamy na wyniki a jesli sie okaze ze naprawde jeszcze duzo zostalo to beda wycinac macice i po ptakach .Dziekuje Bogu ze to dopiero teraz sie stalo i ze dal nam coreczke bo inaczej dol jak nie wiem .Jasne trzeba wiezyc zeby bylo dobrze ale rozmowa z lekarzem i jego mina co do mojej nadzieji tez daje do myslenia

operujacy mnie lekarz to ten sam co mi cc robil powiedzial ze postarali sie usunac wszystko co widzieli i zrekunstrolowali mi na nowo macice :-(i ze starali sie jak mogli zeby bylo git ale zawsze takie zabiegi sa zwiazane z ryzykiem albo kolejne poronienia albo przedwczesne porody :-(echhhhhh trudno trzeba dalej zyc a co ma byc to bedzie .

jest goraca i idziemy najpierw do szpitala na kontrole i zmiane tampona potem do parku odpoczac bo i tak mam nic nie robi i sie oszczedzac :tak:milego dnia

a trzeba odczekac?????? ja dzis tez mam zamiar isc a pediatra nic nie mowila, szczepienie bylo wczoraj...

no zaraz po szczepieniu sie nie powinno...a sama się zastanawiam czy też dzień po można:sorry:

kamikaa współczuję...ale mam nadzieję że bedzie wszystko dobrze i że będziesz mogła mieć jeszcze dzieci... :)

Ostatnia edycja:
madzia89 tym roztworem gencjanowym to ja przemywałam Zuzi kikut pępowinowy a ty używałaś go na buźce maleństwa? to nie zaszkodziło dziecku? I na prawdę poprawiła się cera? Przecież ten roztwór pozostawia straszne zabarwienie i nie chce tak łatwo zejść ze skóry...:no:

No jasne ten roztwór sie stosuje nawet w buzce,a co do zabarwienia to schodzi nie ma probvlemu,woda i mydlo i jest ok.

no zaraz po szczepieniu sie nie powinno...a sama się zastanawiam czy też dzień po można:sorry:

kamikaa współczuję...ale mam nadzieję że bedzie wszystko dobrze i że będziesz mogła mieć jeszcze dzieci... :)

hm gdyby nie to ze bylam wczoraj padnieta to poszlabym na spacer i wczoraj:nerd: nie wiedzialam

ja sie zbieram i ide na bioderka a potem i tak zrobie rundke w parku, mlodemu juz dzis nic nie jest;-)

Hello;-)Dzisiaj miałam super noc,mój kaczorek jak szedł spac o 23.30 to obudził sie o 3.30 na mleczko a potem dopiero o 8.30 i jestem wyspana ale mecza go kolki i juz 3 dzien nie robił kupki biedak.Dzisiaj jade do gin ciekawe czemu jeszcze plamie.Ładna pogoda dzisiaj.

Witajcie
Dawno nie pisałam, bo przy małym czasu brak na bb:sorry: Moje dziecko wogóle ni śpi w dzien, ucina tylko krótkie drzemki na moich rekach i ledwo chce go odnieść do łóżeczka to sie budzi:-p. Na szczęscie, po tak wyczerpującym dniu przesypia większość nocy:tak:. Nie mam wystarczającej ilości pokarmu dlatego wieczorem podajemy butle i to chyba dzięki niej tak ładnie nam w nocy spi:-). Kończę bo właśnie Kubuś podniósł alarm;-)

reklama
Do góry