reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ionka trzymam mocno kciuki! :happy2:
My mamy juz aplikacje, tylko zdjecia zrobic i wyslac wszystko. Mam nadzieje, ze problemu nie bedzie, moj M jest juz tu 10 lat...

A my z Alexikiem zbieramy sie odstawic babcie na lotnisko. Miejmy nadzieje, ze lotnisko otwarte, ten pyl spedza sen z powiek :baffled:

U nas nocka fajna, raz pobudka o 2:30, pozniej rano o 6 i dalej kimalismy do 9 :-)
Z zasypianiem nie mamy wiekszego problemu, najczesciej przytulam go wieczorem, a pozniej klade do lozeczka. Oczywiscie nie codziennie sie to udaje, ale nie jest zle ;-)

Pozdrawiam i milego dzionka zycze!

Co do smoczków, to mój też nie chciał ssać. Na spacerze spotkałam jednąbardziej doświadczoną mamę, która mi powiedziała, że większość dzieci nie lubi silikonowych smoków. Zakupilismy kauczuk i z tym ładnie zasypia.
Jeżeli używacie silikonowych, to spróbujcie kauczukowe, naprawde smoczek ułatwia nam zasypianie.

pozdrawiam

A ja trochę nei rozumiem.
Jeśli nie macie ślubu kościelnego (bo nie chcecie), to po co chcecie chrzcić dziecko?
Bo jest zwyczaj? Bo prezenty na chrzest i komunię dostanie? Bo dziadkowie by chcieli?
Owszem bywa że rodzice nie mogą wziąć ślubu, ale jeśli po prostu nie chcą to nie dziwię się księdzu, że nie chce ochrzcić dziecka.

a moj dzisiaj stwierdzil ze mleka z butelki od mamy pic nie bedzie, a to samo mleczko z cycusia to i owszem chetnie bym sie napil :)

bylismy dzisiaj na kontroli bioderek i jest wszystko w porządku i juz wiecej na konrole nie musimy chodzic

Witam wszystkie mamusie.U nas nocka ok,synek zasnoł po 22,obudził sie o 3.30 i dopiero po 8 takze wyspana jestem.Dzisiaj mam w planach pójsc do fryzjera,zadzwonie tak po 12,bo dopiero jest czynne i sie umówie.Ciotka małego by popilnowała takze nie jest tak zle.Teraz synus spi a ja sobie klikam.Zaraz wrzuce fotki Bartusia.Dobrego i słonecznego dnia:-)

dobry:) u nas tez nocka spokojna maly o 2.30 sie obudzil i spal do 7 :) teraz sobie przysnął ładnie :)
strasznie sie zmienia z dnia na dzien :) rano juz nie chce spac i sie rozlaga..
dziewczyny znacie jakies fajne maty do zabawy godne polecenia. niestety na koszyk nie pasuje zadna karuzela a maly juz sie tak fajne rozglada i wszystko go ciekawi

reklama
a moj 800-900 gramow na miesiac

a z innej beczki jak wygladaja teraz kupki waszych maluszkow?? tzn pyt dla mam karmiacych piersia:tak:

bo mojego sa jakies takie rzadkie:baffled:

edit: a wiecie polozna poradzila zakupienie zelu na dziasla dla maluszka bo tak sie slini, stwierdzila ze zabki ida:-) ale moze to trwac kilka miesiecy:tak:

dentinox-zel

Ostatnia edycja:
Do góry