Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

normalnie swietne (w moim guscie) ,prawdopodobnie z pomoca taty i kasą teściowej
.
:-)a ja jestem wykonczona, moj pawelek nie potrafi zasnac sam w lozeczku, nie ma szans:--
-(
teraz bylo 2h placz ale taki ze rozwala glowe, ja staram sie go uspokoic zeby sam zasypial ale on tylko cycek i koniec, koniec koncow jak sie tak drze to MUSZE dac mu cycka bo z kazdej strony mnie opieprzaja... jestem zalamana tym... wiem ze go nauczylam i ucze dalej ale nie umiemy inaczej, co radzicie? czy to mu kiedys przejdzie? czy nadal go meczyc?
nie wiem co robic bo to dramat jest dla mnie,a butli nie chce:-(

ale tak jak mowisz blueberry 2 miesiace i moze sie cos zmieni heh;-)
Moj tez raczej zasypia przy cycu, nie chce tak sam zasypiac w lozeczku...Ale tez ja sama nie lubie go tak zostawic samego, zeby sie zaplakal...I pewnie maly to wyczuwa, ale czuje, ze on jeszcze potrzebuje bliskosci i go przytulam, az zasnie i wtedy dopiero go klade i tak przescieradelkiem okladam. Czasami musze powtarzac tak kilka razy, ale w koncu zasypia...Ale np. wczoraj byl taki marudny, ze sam zasnal po 2 godzinach placzu, a nic go nie uspokajalo...a ja jestem wykonczona, moj pawelek nie potrafi zasnac sam w lozeczku, nie ma szans:--
-(
teraz bylo 2h placz ale taki ze rozwala glowe, ja staram sie go uspokoic zeby sam zasypial ale on tylko cycek i koniec, koniec koncow jak sie tak drze to MUSZE dac mu cycka bo z kazdej strony mnie opieprzaja... jestem zalamana tym... wiem ze go nauczylam i ucze dalej ale nie umiemy inaczej, co radzicie? czy to mu kiedys przejdzie? czy nadal go meczyc?
nie wiem co robic bo to dramat jest dla mnie,a butli nie chce:-(
Madziu oj biedny ten Bartus, nie denerwuj sie na zapas, przed wizyta u lekarza, moze to tylko goraczka. Jak najszybciej tylko zeby go pediatra obejrzal...bedzie dobrze