Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szok.Prawie doszło do kłótni między nami o to jak ubierać dzieciaki
drażliwy temat.Ja znalazłamKoza podaj linka do tej chusty pls![]()
Ale wypas :-). Ładnie tam macie w tej IrlandiiIonka wlasnie zarezerwowalam cos takego:
Book Accommodation in Ireland

. Emolium nie robi takiej tłustej wody
.
A widze, ze one drozsze od rapalu... No ja w sumie na wakacje tylko bym potrzebowala, moze sie znajdzie jakas uzywana. 
Ja sama też chcę na lato, ale nie wiem, czy wysupłam 219 zł na kolejną chustęIonka no na to wyglada, bo tam juz sie droga konczy, a widok na wode.
Kerry jest piekne, Wy macie blizej hehe, no i o polwysep Dingle chcemy zahaczyc, bo ponoc urocze miejsce :-)
Fiolkowa Maz mnie wyklnie jak kupie kolejna chusteA widze, ze one drozsze od rapalu... No ja w sumie na wakacje tylko bym potrzebowala, moze sie znajdzie jakas uzywana.
Swietne kolory maja
Dobra, ja zmykam nas pakowac, pewnie wrocimy jutro wieczorkiem.
Milego dzionka zycze ;-);-)
Ale jak wczoraj przy 30 stopniach szłam z Kubą w Rapalu, to myślałam, że się roztopię. Chyba, że i rapalu mają cieńsze chusty? Bo ta moja w potworki jest raczej gruba i podejrzewam, że dlatego miałam na początku problemy z dociągnięciem i musiałam 4x prać.