reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Madziu trzymam kciuki!!

Ja również jestem strasznie zmęczona!!
A jutro czeka nas znowu ciężki dzień, jedziemy do poradni audiologicznej na badanie słuchu, także proszę trzymajcie mocno kciuki, aby było wszystko w porządku, strasznie się martwię :(

Po za tym nie wiem jak mam zrobić z małą aby mi tam usnęła,

Dostałam karteczkę na której jest napisane jak mam postępować z Natalką, mam ją obudzić 5-7 h przed badaniem, nie pozwolić spać i nie dawać jej jeść, musi się wymęczyć, aby usnęła na badaniu, tylko ja sobie tego nie wyobrażam na dodatek jedziemy do Olsztyna, gdzie musimy pokonać 50 km samochodem i jak ona ma nie spać?? Badanie mamy na 8 rano.

Ja z Bartusiem trzymamy kciuki wszystko bedzie dobrze.Bartus mi spał na badaniach,a tez jechalismy 50km.

reklama
ja malego w takie upaly jak wczoraj i dzis ubieram tylko w body z krotkim rekawkiem i skarpetki czapeczke zakladam taką cienką płucienna z otworkami z tylu glowy, i jak idziemy spacerkiem to nakrywam go białą pielucha zeby slonce go za mocno nie opalilo

My mamy teraz dokładniejsze badanie, ponieważ na powtórnym wyszło coś nie tak :( Będą jej przyklejać elektrodę do główki, później nałożą słuchawki i będą puszczać jakieś dźwięki.

Dziękuję za kciuki!

a jak ubieracie teraz dzieci do spania?? bo w sumie w domu mam caly czas stałą temeprature i nie jest cieplej niz bylo wczesniej wiec jak zakladam pajacyki albo body z dlugim rekawem i spiochy, bo wtedy przynajmniej jak sie rozkopie to nie powinno byc mu zimno

a jak ubieracie teraz dzieci do spania?? bo w sumie w domu mam caly czas stałą temeprature i nie jest cieplej niz bylo wczesniej wiec jak zakladam pajacyki albo body z dlugim rekawem i spiochy, bo wtedy przynajmniej jak sie rozkopie to nie powinno byc mu zimno

Ja zakładam body krótki rekaw,cieniutki kaftanik i spiochy,chyba nie za grubo,bo mały sie normalnie poci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry