reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

w tym tyg ma byc 30 stopni hura :) wreszcie wynosza dzieciaki ciuchy letnie bo juz myslalam, ze nie ubiore Nikosiowi i sprzedam ;-)
Nikodem w nocy praktycznie spi bez przykrycia bo sie ciagle wykopuje :) flanelka zgnieciona w nogach hehe

moniska jest czas teraz na pylenie traw wiec pewnie cie wzielo ale ty zawsze bylas alergiczka??
to jest w alergii glupie, ze moze sie pojawic niewiadomo kiedy :/

reklama
moze z tym niekapkiem to dobry pomysl, chyba tez zakupie bo mojemu sie poprzestawialo i jak kiedys umial z butelki ladnie pociągnac tak teraz ani rusz tylko cycek a wiem ze jest glodny, wczoraj przed spaniem chcialam mu dac sciągniete mleko i z dwoma roznymi smoczkami probowalam i nie chcial pic a cyca ladnie ciągnął
wiecie czasem kusi mnie zeby kupic mleko modyfikowane i na noc mu podawac moze bedzie spal dluzej niz 6 godzin, ale z drugiej strony to szkoda mi bo swojego mleka mam wystarczająco, ale nic tam jeszcze te 2-3 miesiące wytrzymam

a jak długo ci cyca ciągnie?? z 5 min gdzieś czy mniej?

domyslam sie ..mojego Ł non stop cos ostatnio drapie a w zeszłym roku też nic. Strasznie pyla trawy i drzewa bo my tutaj tydzien temu to mieliśmy aż biaaaało na tarasie wszystko brudne było ...

moj maly ma czerwonego babelka z ropka ale ostatnio musialo mu chyba troche wyleciec bo mial krewke w tym miejscu na bodziaku...
wlasnie kubek niekapek to chyba od 4m zycia ???
my po szczepieniu- mlody tylko zakwilił i śpi wiec zadnej traumy nie ma a wazy juz 5900!:O

o kurcze... to ladna waga...
moj jak mial 3 miesiace to wazyl 6100. !

no ja sie boje co bedzie jak dobije do 3 miesiecy. Już mi kręgosłup siada...ale niby jest ok grubasny nie jest ...idzie wzdłuż :))
w 2 tygprzybrał 900 gram...:P

ciekawa jestem ile moj mierzy.
pediatra nas nie chciala ostatnio zmierzyc, bo nie mielismy jeszcze usg bioderek. A teraz pewnie zmierzy i zwazy dopiero 14 lipca jak pojdziemy na szczepionke kolejna. Oby sie wczesniej nic nie dzialo.

Dziewczyny dzisiaj nie bylo kupy. Kurcze oby ten Nutriton nie powodowal u nas zaparc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry