fiołkowa
Fanka BB :)
Witajcie 
Kuba mi dziś niespodziewanie urządził pobudkę o 6
Ale teraz sobie zasnął i czekam na pobudkę, jedzenie i to nieszczęsne szczepienie
Na termometrze mam 41 stopni w słońcu. W cieniu będzie pewnie ze 30. Ugotujemy się
Kuba mi dziś niespodziewanie urządził pobudkę o 6
Ale teraz sobie zasnął i czekam na pobudkę, jedzenie i to nieszczęsne szczepienie
Na termometrze mam 41 stopni w słońcu. W cieniu będzie pewnie ze 30. Ugotujemy się

Gdzieś czytałam, że do 2 tygodni, ale pewna nie jestem.mam pytanko: ile czasu może się utrzymywać alergia na konkretne jedzenie? tzn jeśli dałam jabłko w sobotę, wczoraj wyszła wysypka, to kiedy zniknie? kiedy mogę powtórzyć jabłko, żeby sie przekonać, że to było to?
Mój Hank z 21 lutego a 2 tygodnie temu wazyła 5250 i 65cm
malizna taka ale raczki i uda tłuscutkie. Ale chyba sie ciesze bo to dziewczynka to niech mała bedzie. Do tego od kilku dni chce byc ciagle noszona. Nawet na wózek sie obraziła i trzeba ja nosic...
, dlatego mam nadzieje ze juz nie bedzie pobudek, bo modyfikowanego o 3 czy 4 rano nie mam zamiaru podawac...
cholernie nie chce mi sie wstawac cycka dawac;-) a co dopiero przygotowywac, w ksiazce 1 rok zycia dziecka cos na ten temat czytalam ze od 3 czy 4 miesiaca mozna dziecko jakos uczyc spac bez jedzenia ale co z tego wyjdzie to nie wiem
. W końcu wymieniłam smoczek w butelce na ustnik i wtedy przestał jeść w nocy, ale też całkowicie odstawił mleko ;-).