Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam
ja juz myslaam ze tylko mój wrzaskun robi akcje darcia sie jak tylko wsadzi sie ja do wozka... no nie wiem czemu tak jej sie dzieje i zaczelam ja usypiac w domu jak juz jest ubrana i ja gotowa i jak zasnie to do wozka i sio na spacerto chociaz troche pospi i jest spokoj.
kamikaa powiem ci ze ten wozeczek to swietna sprawa.. i dobry pomysl mialas... tez by mi sie przydal...
ale teraz troche wydatkow jest bo chrzciny szykuje![]()
Mój Adaś też odpukać grzecznyTak w ogóle jak czytam o waszych dzieciach...szczególnie o Miłoszku candy... to normalnie podziwiam mojego Mikiego jaki jest spokojny (odpukać- dzień dopiero się zaczął;-))... mój to potrafi sam sie bawić w łóżeczku, lub poprostu leżeć.... a płacze tylko wtedy gdy:
- nie może zasnąć
- jak zakładam mu czapę na spacer
- jak wyciągam go z wanienki (uwielbia się kąpać)![]()

mojemu sie zdarza czkać... i wcale nie jest to z szybkiego picia, czy łapania powietrza... Jak mi środowiskowa na początku powiedziała - czkawka bierze sie z ucisku na przepone po jedzeniu...czyli, np jak za gwałtownie po jedzeniu zmiania się dziecku pieluszkę (unoszenie pupy do góry powoduje ucisk)... Sposób? przechodzi samo, ale jak Ci bardzo ta czkawka przechodzi to daj małemu cyca na chwile lub coś innego do przepiciaCandy dobrze ze tak podchodzisz, co ma byc to bedzie, nie stresuj siebie i dziecka, jak chce butelke, to czemu nie...
A ja mam pytanko, czy Wasze maluszki maja czkawke?A jak tak to co jaki czas, i jak sobie z tym radzicie?Moj maly ma od urodzenia, teraz juz coraz rzadziej(co kilka dni), ale na poczatku to moglo byc i kilka razy dziennie. Ja juz czulam ta czkawke w ciazy jak bylam.

.Mnie to juz glowa od tego boli...Wozka tez nie lubi, ale jak tylko zaczne kolysac to potrafi sie uspokoic i po kilkunastu minutach zasnie...A jak Wy robicie ze Wam dzieci tak po prostu usypiaja bawiac sie?Mojego to trzeba kolysac albo przytulac, tak sam sobie to za chiny ludowe...