reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jeny u nas tez upal jak nie wiem co i Młody mi normalnie swiruje, chyba z pol godziny go usypialam jak nie wiecej, a teraz chodze na paluszkach zeby tylko troche pospal, bo znow bedzie marudzil caly dzien i wył nie wiadomo o co:-(

A mi cycki zeswirowaly, dopiero co pisalam Wam, ze nic nie moge odciagnac laktatorem i wydaja sie puste, no a wczoraj sciagnelam w 2 minuty 100 ml:szok: A zabralam sie za to sciaganie, bo mimo, ze miekkie to jakos dziwnie mnie bolaly, zaczelam je wieczorem macac a tam czuje takie zgrubienia wszedze, no to dawaj za laktator i sciagnelam, a dzis sciagalam po nocy dalej, bo znos czuje, ze mnie bola:sorry2: I chyba za chwile znow sciagne ech....nie wiem o co chodzi:-p

reklama
U nas za to strasznie wieje, ale też jest bardzo ciepło. W domu 24 stopnie, da się jeszcze wytrzymać.

Dziewczyny, czy mogę mojemu Szymkowi podać herbatkę ziołową dla dzieci po czwartym miesiącu? Dopiero 27.06 skończymy 4 miesiące. Samej wody przegotowanej nie chce pić, a herbatka, którą pił właśnie się skończyła.
Myślę, że spokojnie możesz dać, 100 ml na pewno mu nie zaszkodzi, a do 27 już niedaleko ;)

Kuba obudził się dziś o 6, o 6.30 zjadł, a potem dopiero o 11, bo spał. Chyba przez ten upał. Ale wypił chyba ze 100 ml wody przegotowanej.
Jest jak w piekarniku:szok:

u Was gorąco, a u mnie wieje i pochmurno. ma byc niby 20 stopni, ale cienko to widzę. musimy dziś w końcu iść na to oficjalne ważenie, mam nadzieję, że się nie rozpada.
moja dalej w skoku. normalnie nie wie, czego chce, marudzi, nie chce zostawać sama nawet na minutę, boi sie wszystkiego, az mi jej szkoda :( mam nadzieję, że szybko minie.
no i widzę dziś na policzku zrobiła sie taka sucha czerwona plamka, ma gdzieś 1cm średnicy, no nie wiem, iśc do lekarza?? posmarowałam kremem Oilatum...

u Was gorąco, a u mnie wieje i pochmurno. ma byc niby 20 stopni, ale cienko to widzę. musimy dziś w końcu iść na to oficjalne ważenie, mam nadzieję, że się nie rozpada.
moja dalej w skoku. normalnie nie wie, czego chce, marudzi, nie chce zostawać sama nawet na minutę, boi sie wszystkiego, az mi jej szkoda :( mam nadzieję, że szybko minie.
no i widzę dziś na policzku zrobiła sie taka sucha czerwona plamka, ma gdzieś 1cm średnicy, no nie wiem, iśc do lekarza?? posmarowałam kremem Oilatum...

Do lekarza z jedną plamką? nie panikuj.Moze ja mucha ugryzla albo coś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry