reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wama pewnie masz racje, zjadlam czegos za duzo, musze tylko pomyslec czego, moze ciastek owsianych tam jest też pszenica, o której wspomniała blueberry:-(
Kąpie Franka w oliatum, używam też tego kremu właściwie od początku. Do ciałka teraz używam maść apteczną robioną z wit A, może to pomoże, bo Franek jest strasznie suchy, głównie na buzi i szyjce, aż się z niego sypie:-(Teraz kupiłam zestaw kosmetyków do skóry atopowej i zobaczymy.
29 idę do lekarza, wiec poproszę o skierowanie do alergologa i już:-(

CO do naszej klasy, to ja usunęłam swój profil, bo tam się zaczął robić syf już dawnooo,nigdy nie umieściłabym tam zdjęcia swojego dziecka. Z tego typu portali wolę facebooka :tak:

Gosia tak mój jest mamisynek :)

Ostatnia edycja:
reklama
mysza to na pewno ciastka owsiane ...mojego też po nich wysypuje... Na opakowaniu napisane jest że "może zawierać śladowe ilości soi, mleka, orzechów"... widać te śladowe ilości wystarczą do uczulenia:no: ....ostatnio nawet zjadłam 3 "Nimm 2 Żujki" i też małego uczuliło - na szczeście szybko zeszła wysypka.... już nic słodkiego nie jem ech... ale powiedziałąm sobie ze jak tylko przestanę karmić cycem to tyle słodyczy sobie nakupie...tortów, ciast, czekolad itp itd że aż mi uszami będą wychodzić hihihi
Ale jak znam siebie to tego nie zrobie hihi...bo w końcu - tylko "zakazany owoc smakuje najlepiej0" <lol>:-D:-D:-D

Witajcie!
Nocka znowu nieprzespana-te zeby Redana wychodza i mi bokiem....JUz moglyby wszystkie naraz wyjsc....
A moj to tez jest maminsynek....caly czas sie na mnie patrzy i tylko usmiecha jak tylko sie na niego spojrze:-)nawet jak jest u kogos innego...

No zobaczymy co się okaże z tym moim Łobuzem. Na razie nie będę jadła ani ciastek owsianych ani nimm 2 ;-)

Czy Wasz Maluchy tez sie tak drapia po twarzy jak sa spiace? Mój masakruje sobie twarza, obcinam pazurki, ale on i tak sie drapie, normalnie caly jest w kreskach:-(

No zobaczymy co się okaże z tym moim Łobuzem. Na razie nie będę jadła ani ciastek owsianych ani nimm 2 ;-)

Czy Wasz Maluchy tez sie tak drapia po twarzy jak sa spiace? Mój masakruje sobie twarza, obcinam pazurki, ale on i tak sie drapie, normalnie caly jest w kreskach:-(

Redan to wyglada jakby rozga sie uderzal!!!Czasami boje sie wyjsc, co by ludzie pomysleli...Teraz jak nawet siega do nozek raczkami to ma cale lydki i uda podrapane...

Ja śmieje sie z Franka bo mam wrażenie ze te łapki to chce wasadzić wszedzie, bo są w uszach, oczkach,nosku hehe no i buzi. Marudny jest niesamowicie jak zasypia ale naszczeście zasypia sam:)

U nas nocka całkiem całkiem. Fajnie spał, troche pomarudził w nocy ale smoczek działa cuda hihi

Teraz zawiesiłam mu zabaweczki na bandazu hehe i sie patrzy na swoje ukochane Glodki ;) Jutro będzie mata edukacyjna więc bedzie przeszczęśliwy:)

Miłego dnia :)

reklama
Ola tez sie drapie, trze raczkami oczka i paluszek tez czasem wyladuje w oczku! Raz chyba ja bardzo zabolalo bo strasznie plakala, nie mogla oczka otworzyc, myslalam ze stalo sie jej cos zlego ale naszczescie skonczylo sie na strachu.

Do góry