reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nie mam pojęcia dlaczego mam zablokowane, spróbuję zaraz zmienić.

I nie wiem jak założyć ten album :P

Moim zdaniem powinnyśmy wybrać drugą moderatorkę, która udziela się często :) Mam nadzieję, że owlrene się nie obrazi, ale mało kiedy zagląda, a ja też nie zawsze mam czas przy dwójeczce. Co wy na to?

marela jak to? to Twoja mama nie mogła odwiedzić siostry przez 2 m-ce jej pobytu w szpitalu i dlatego mała jej nie poznała??? Dziwne, to że nie można było byc z dzieckiem dzień i noc to wiem ale odwiedzać chyba było można często, dobrze myślę czy jednak się mylę?
troche zle napisalam , mama odwiedzala moja siostre ale nie codziennie co jakies 2 -3 dni ale ona wiekszosc czasu spedzla z pielegniarkami, poza tym szital byl ok 20 km od naszego miejsca zamieszkania a my nie mielismy samochodu i autobusy wtedy zadko kursowały. nie mozna było kiedys byc z dzieckiem na sali przynajniej tam gdzie ona lezała, a nawet na odwiedziny to na korytarz wynosili ją.

co do zamkietej galeri to jak najbardziej bo juz tez mialam kasowac zdjecia

a moj chyba przechodzi skok,padam , dzis np. pobudka o 5 , potem na spacerze koncert, dobrze ze bylam z mama to Alan wrocil na rekach;) a ona pchala wozek

reklama
To może chętne osoby niech się zgłaszają, a później jakieś głosowanie zrobimy?? Co wy na to??

Może być i tak.:-) To kto jeszcze chętny niech daje znać. Normalnie wybory na marcowym forum. :-D:-D:-D Ja mogę liczyć głosy. heheheh:-D Ionka też na świeżo więc do roboty ;-):-D:-D

Jak usunąć post wyżej bo mi się kliknęło podwójnie?:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry