Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to ma być jedna łyżeczka dziennie tej manny. Można dołożyć np do kaszki ryżowej, albo do zupki.a o tym glutenie tez znalazlam na stronie hippa ze mozna po 4 miesiącu podawac dla dzieci karminych piersią, to mysle ze w lipcu zaczniemy podawac Krzysiowi kaszki![]()
No właśnieEj laski o karmieniu mamy osobny watektroszku zesmy sie tutaj zagalopwały
![]()
Ej laski o karmieniu mamy osobny watektroszku zesmy sie tutaj zagalopwały
![]()

i później pospalismy razem do 9:30 więc nawet, nawet się wyspałam. Zobaczymy jak dziś bo maluda śpi od 20:30. Co do wygranych, udało mi się kiedyś wygrać w Twoim Stylu mp3 a wcześniej to puzzle jako dziecko w osiedlowej gazetce rozwiązałam krzyżówkę
. Acha raz 4 w totka i kilka trójek. Poza tym dzień spokojny, dziecię tfu tfu odpukać grzeczniutkie. Już coraz mniej śpi na spacerkach. Dziś pierwsze pół godziny spał, następną godzinę był aktywny i oglądał drzewa, domy i bloki i znów pół godziny spał, zero płaczu także super.:-)

Ale to ma być jedna łyżeczka dziennie tej manny. Można dołożyć np do kaszki ryżowej, albo do zupki.
Tutaj jeszcze fajny artykuł znalazłam: Schemat żywienia niemowląt karmionych piersią - Benc.pl
podaja jakie konkretnie warzywa kiedy się wprowadza
On zazwyczaj bardzo mało płacze, jest bardzo pogodny i ciągle uśmiechnięty (poza pozowaniem do zdjęć), także był to dla nas szok. Po kąpieli też miał problemy z zaśnięciem, ale udało się. Bidulek mój kochany. Obstawiamy zęby,chociaż nic jeszcze nie widać, ale wszystkie inne powody wykluczyliśmy. 
Dlatego wybieramy się na spacer po śniadanku i popołudniu też.