ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Zmiana moderatorów nastąpi po 4 lipca taką dostałam informację.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no mysza muszę przyznac masz cięzko eh wiem co to znaczy bo jak byłam miesiąc na piersi było podobnie, ciągłe pobudki itp. a teraz jak mały raz obudzi się w nocy to już jestem niedospana, a śpi ogólnie od 21 do 8 rano .
jestem strasznie niewyspana:-(Myślę, że to był błąd w tej ulotce i miało być po 4 miesiącublubery - ja dostałam takie ulotki w szpitalu o tym glutenie. Nawet mojej pediatrze pokazywałam i ona stwierdziła ze mimo wszytko my podawać wcześniej nie będziemy ze względu na alergię w rodzinie. Ale skoro wszędzie piszą że po 4 miesiącu a nie w 4 to pewnie tak jest

Poradźcie
Marcelek też śpi już coraz mniej na spacerze ale jest grzeczny i ciekawy tego co się dzieje dookoła. A ja się przełamałam i nakramiłam go na ławce w parku. Zasłoniliśmy się kocykiem i dziecko się najadło i jakie zadowolone było :-). Daję mu po trochu herbatki, najpierw kupiłam mu tą ułatwiającą trawienie ale nie podeszła mu w ogóle, sama woda też ble, dziś dałam mu rumiankowej i nawet chwilę pociągnął. Wiem że na piersi nie potrzeba dopajać dziecka ale on czasem musi zostawać z moją mamą i dostaje wtedy ennfamil a przy takich temperaturach wolałabym żeby wypił jeszcze trochę wody, także może w końcu załapie i będzie pił.