ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Zmiana moderatorów nastąpi po 4 lipca taką dostałam informację.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mysza muszę przyznac masz cięzko eh wiem co to znaczy bo jak byłam miesiąc na piersi było podobnie, ciągłe pobudki itp. a teraz jak mały raz obudzi się w nocy to już jestem niedospana, a śpi ogólnie od 21 do 8 rano .
jestem strasznie niewyspana:-(Myślę, że to był błąd w tej ulotce i miało być po 4 miesiącublubery - ja dostałam takie ulotki w szpitalu o tym glutenie. Nawet mojej pediatrze pokazywałam i ona stwierdziła ze mimo wszytko my podawać wcześniej nie będziemy ze względu na alergię w rodzinie. Ale skoro wszędzie piszą że po 4 miesiącu a nie w 4 to pewnie tak jest

Poradźcie
Marcelek też śpi już coraz mniej na spacerze ale jest grzeczny i ciekawy tego co się dzieje dookoła. A ja się przełamałam i nakramiłam go na ławce w parku. Zasłoniliśmy się kocykiem i dziecko się najadło i jakie zadowolone było :-). Daję mu po trochu herbatki, najpierw kupiłam mu tą ułatwiającą trawienie ale nie podeszła mu w ogóle, sama woda też ble, dziś dałam mu rumiankowej i nawet chwilę pociągnął. Wiem że na piersi nie potrzeba dopajać dziecka ale on czasem musi zostawać z moją mamą i dostaje wtedy ennfamil a przy takich temperaturach wolałabym żeby wypił jeszcze trochę wody, także może w końcu załapie i będzie pił.