u nas to samomoj tez nigdy kataru, a mamy ciagle goraca i duszno w pokoju. Jak bylo zimno to temperatura 25 st i zero nawilzania. Takze, ja bym nie kupila nawilzacza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas to samomoj tez nigdy kataru, a mamy ciagle goraca i duszno w pokoju. Jak bylo zimno to temperatura 25 st i zero nawilzania. Takze, ja bym nie kupila nawilzacza.
na szczescie nie ma skurczy ani rozwarcia, ale lezyw bytomiu tylko nie wiem ktory szpital ale ponoc swietnie wyposazony ostatnio wiec musi byc dobrzeprzerąbaneBlueberry: ja nie jem - czegokolwiek na co mogla krowa chociazby patrzec, jaj, ryb, orzechow, czekolady, kakao, generalnie slodyczy juz definitywnie niet, cytrusow, wlasciwie wszyystkich owocow, wode tylko pije i to niegazowana mama i ja, a no i nic smazonego oczywiscie, tylko duszone, gotowane, pieczone, nic wzdymajacego
ja nie miałam do czynienia z nutramigenem, ale wydaje mi się, że można. No bo czemu by nie?aaa i ponawiam pytanie: czy nutramigen mozna mieszac z mlekiem matki? Ktos cos wie?![]()
Ja mam Sterimar, faktycznie jest za mocny dla maluszka. Delikatniejszy jest Disnemar. A Streimarem zwilżam czasem patyczek jak chcę z noska wygrzebać jakieś glutkiA co do soli morskich - ja mam sterimar, czy jakos tak. Ale jak zobaczylam z jaka sila to "psika" to nie odwazylam sie siknac Malej do noska. Ktoras z WAs to stosuje?
My już po szczepieniu, córcia zniosła je dzielnieWaży 6300 moja kluska
![]()
my raz mielismy katarek ale przeszedl i odpukac jest okej, w ogole malec zdrow jak rybka:-)
a co od tych ciaz to moja siostra w 30 tyg z blizniakami wlasnie wyladowala w szpitalu i chyba juz tam posiedzi do rozwiazania,ciekawe ile bo szyjki juz nie ma, obyjak najdluzej, chociaz chlopaki duze bo 1500 i 1600na szczescie nie ma skurczy ani rozwarcia, ale lezyw bytomiu tylko nie wiem ktory szpital ale ponoc swietnie wyposazony ostatnio wiec musi byc dobrze
a moj maly pieluszke mamla az milo, ciekawe kiedy wyjda te zabki...;-)
ionka swietnie z tym paszportem!
jak lezy w tym szpitalu nie daleko dworca to juz jej wspolczuje.......
wiesz co ja tam miałam kiedys praktyki i wtedy (4 lata temu) bylo nienajlepiej. ale teraz jest po gruntownym remoncie ii ponoc jest super.w tym
a czemu?
wiesz co ja tam miałam kiedys praktyki i wtedy (4 lata temu) bylo nienajlepiej. ale teraz jest po gruntownym remoncie ii ponoc jest super.
(