Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Potem przez parę lat nie jadłam czereśni. Dopiero w zeszłym roku, bo kupiłam dla synka i każdą przekrawałam żeby wyjąć pestkę i się okazało, że nie było robali w ogóle, więc potem już jadłam
.iONKA-skoro smaczne były to się nie przejmujIonka na pewno Cie wkrecalNie wydaje mi sie, zeby byly robale, bo one sa wypryskane na dziesiata strone.
Madzia witamy :-) A czy rehabilitacja pomogla? Duzo zdrowka dla Bartusia!!
Ja od czasu do czasu lampke porto wypije ;-)
U nas dzien super :-) A usypianie? Jeszcze bardziej super :-) Siedzialam w salonie, a moj Dzidzius sam slicznie usnal! Czyli metoda zaczyna przynosic efekty. A kilka dni temu mialam juz kryzys...
No i doszlismy dzis z M do wniosku, ze musimy zaczac dawac dziecku wiecej jedzonka, bo zaczyna sie o nie domagac. Wiec ze 150 przechodzimy na 180ml.
Spadam spac, bo cos mi sie oczka kleja.
Spokojnej i przespanej nocki zycze ;-)

niby nie marudziła, ale stękała i chyba wiem, dlaczego
wczoraj do deserku jabłkowego dodałam trochę kleiku ryżowego, no i dzis była kupa malutka, twarda jak kamyczek
czyli definitywnie odstawiam kleik 

Dlatego ja zaglądam do każdej wiśni, czereśni, śliwki itd.
Zdrówka dla synka życzę!!!Tabasia-może to znak,że możesz zacząć wprowadzać normalne jedzenie?Moja Daga zjada około 130ml mleka,czasem muszę tylko jej dorobić ale to sporadycznie.
Juz nie wiem jaki jest powod, myslalam, ze jest glodny, ale dalam mu wiecej i bylo to samo. Wiec? Jednak zeby 
I tak sie wygina, ze podnosi cale plecy i pupke, trzyma sie tylko na glowie, lopatkach i stopach 

. Dzisiaj byliśmy u dziadka i położyłam go na łóżku na takiej górce z poduszek żeby miał pozycję jak w leżaczku. A ten skubaniec zaczął się tak podciągać, że musiałam go pilnować żeby fikołka do przodu nie zrobił
. Głowę ma ciężką i go przeważa do przodu
. A jak się mu poda ręce, to siada i cały zadowolony wtedy jest