Czesc Mamuski!
Moja znajoma ma ponad 3-miesieczna coreczke. Jak Mala sie urodzila, to jakas polozna powiedziala Jej, aby Mala OLIWKOWAC PRZED KAPIELA. I Mamuska stosuje ten "zabieg" do dnai dzisiejszego. Niestety, nie umiala mi odpowiedziec na pytanie: jaki jest w tym cel.
Slyszalyscie o takim wybryku? Dla mnie to jest bezsensowne i nawet niehigieniczne (wcieramy brudek, hehe!!! a pozniej niedomywamy maluszka :-) )
Kolorowych snow!!!
Moja znajoma ma ponad 3-miesieczna coreczke. Jak Mala sie urodzila, to jakas polozna powiedziala Jej, aby Mala OLIWKOWAC PRZED KAPIELA. I Mamuska stosuje ten "zabieg" do dnai dzisiejszego. Niestety, nie umiala mi odpowiedziec na pytanie: jaki jest w tym cel.
Slyszalyscie o takim wybryku? Dla mnie to jest bezsensowne i nawet niehigieniczne (wcieramy brudek, hehe!!! a pozniej niedomywamy maluszka :-) )
Kolorowych snow!!!

naprawdę dziewczyny współczuję wam tych karmień co 2h lub częściej, zwłaszcza nocą. Ja tak miałam chyba tylko przez 2tyg po wyjściu ze szpitala. Czy mam dobre mleko??? hm nie wiem, być może - też jestem na diecie i mało co jem a już na pewno nie zróżnicowane produkty czy potrawy bo się nie da.
ale fakt faktem że młody chyba się najada - je na raz z obu piersi i odstawiam go ja bo on by nigdy cyca z buźki nie wypuścił. Zanim mu się odbije to troche pokwiczy ale później jest ok.- więc chyba go nie głodze.