reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

PS> ja nigdzie nie mogę dostać Emolium do kąpieli echh.... Czy Emolium jest droższe od Oilatum? Ja ostatnio kupuję zwykłe Oilatum - nie soft - i płacę 63zł za 500ml... awłaściwości ma te same a oszczędzam prawie 20zł:blink:

emolium jest o ok plowe tansze od oilatum...zamow sobie na doz.pl :) za 400ml placisz 32 zł...

portal o zdrowiu i apteka online

ps na dozie te oliatum ktore ty kupujesz kosztuje 46zl...co za zdzierstwo w twojej aptece:/

Ostatnia edycja:
reklama
mcgosia mój M nie miał problemu ze znalezieniem Emolium ( u mnie w każdej aptece to jest z tego co widziałam) ale są różne rodzaje on kupił emulsje, jest jeszcze olejek i coś tam jeszcze... Dronka Kubek nigdy czegoś takiego nie miał nie wiem co to może być...

witam sie z rana :-)

dziewczyny jak zlikwidowac potowki? moj maluch od jakiegos czasu ma na szyjce i dekolcie, smaruje mu oliwka, kremem ale to nic nie daje.
Jednak po dzisiejszej nocy widze, ze ma ich wiecej i sa bardziej czerwone.
Tylko krochmal do kapieli?

witam sie z rana :-)

dziewczyny jak zlikwidowac potowki? moj maluch od jakiegos czasu ma na szyjce i dekolcie, smaruje mu oliwka, kremem ale to nic nie daje.
Jednak po dzisiejszej nocy widze, ze ma ich wiecej i sa bardziej czerwone.
Tylko krochmal do kapieli?
nam krochmal pomogl od razu-nastepnego dnia nie bylo potowek!! ale jak tylko zobaczylismy potowki to kapiel w krochalu...juz stare potowki gorzej schodza:/

MoniSkaBe Ja zawsze na potówki wsypuję 2 łyżki stołowe mąki ziemniaczanej do wody na kąpiel, i też już następnego dnia rano ich nie ma w ogóle! :-)

A nawet jak masz maść na odparzenia z cynkiem, to posmaruj, to je wysuszy i też znikną.

wasze dzieciaki tez mało jedzą?? mnie zaraz cos trafi...od 3 dni niko je po 50/80 ml..jedynie wieczorme i nad ranem wytrabi flache...ale w ciagu dnia marnie:-(

mam pytanie.
1.To prawda że butelki powinno zmieniać się co 3 miesiące? Od urodzenia karmię Zuzią butelkami Avent. Trochę pożółkła i cyferki zanikają, więc już chyba najwyższy czas je zmienić.
2. Co robicie aby pozbyć się komarów, bo w te upały jest ich coraz więcej a nie chce by pogryzły moją córeczkę

ja jak skonczył 2 miesiace wymieniłam butle..i tak radzą róznie albo co 2 albo co 3 miechy...smoczki tez wiadomo mi sie aventu juz białe brzydkie zrobiły a uzywam 2 tyg..
j na komary psikam orinoko

reklama
Witajcie :)

Kolejny upalny dzień:dry: Oboje z Kubą tego nie znosimy:no:

PS> ja nigdzie nie mogę dostać Emolium do kąpieli echh.... Czy Emolium jest droższe od Oilatum? Ja ostatnio kupuję zwykłe Oilatum - nie soft - i płacę 63zł za 500ml... awłaściwości ma te same a oszczędzam prawie 20zł:blink:
Ja kupowałam na Allegro, butla 400 ml za 25 zł.

wasze dzieciaki tez mało jedzą?? mnie zaraz cos trafi...od 3 dni niko je po 50/80 ml..jedynie wieczorme i nad ranem wytrabi flache...ale w ciagu dnia marnie:-(
Tak u nas to samo. To na pewno z powodu upału...

mam pytanie.
1.To prawda że butelki powinno zmieniać się co 3 miesiące? Od urodzenia karmię Zuzią butelkami Avent. Trochę pożółkła i cyferki zanikają, więc już chyba najwyższy czas je zmienić.
2. Co robicie aby pozbyć się komarów, bo w te upały jest ich coraz więcej a nie chce by pogryzły moją córeczkę
Ja znów czytałam, że wymienia się tylko smoczki co 3 miesiące na takie z większą dziurką, a i to niekoniecznie, bo czasem dziecko woli pić z mniejszej. Co innego oczywiście, jeśli butelki są zniszczone Wymiana butelek
A na komary kupiłam w końcu to urządzenie Chicco i powiem, że sprawuje się nieźle. Ani Kuba ani ja nie zostaliśmy jeszcze pogryzieni:tak:chicco zanzaNo urządzenie ultradźwiękowe przeciwko owadom » Bezpieczeństwo dziecka - opinie użytkowników znam.to

Do góry