reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny...ale miałam 2 dni ciezkie...

dwie doby spedziłam w spzitalu z małym...
od drugiej w nocy Niki mi sie zaczał nagle dusić, juz kaszlał predzej ale był czysty bo był zbadany na doraznej... wstał o 2 na mleko ( dziwne ale nie miał apetytu juz) i po mleku aczal sie DUSIC!!!! wezwałam pogotowie ...biedulek mały kiepsko wyglądal...no i zostalismy w spzitlau zapalenie górnych drug oddechowych..lezleismy z niemowlakami chorymi na zapalenie płuc i oskrzeli PORAZKA......
ile te dzieci muszą wycierpiec...Niki przebadany od stop do głow...tak mi zal tych dzieci jak one płakały:(((( podziwiam mamy ktore siedza miesiacami w spzitlau ja 2 doby i wymiekalam..
teraz jestesmy w domu alem usimy dojezdzac na leki i musi Niki coś wdychac....oby było ok kupa strachu...

dziewczyny z Pn. Szpital na Krysiewicza okazał się mega porażką nigdy wiecej nie zawiozę tam dziecka!!

wyobrazcie sobie ze 4 pediatrów go badało..miał rtg płuc i czysty ekg echo czysty..ale kaszel brzydki ciagle jest i charczy...przyjechalam o 2 w nocy 4 pediatra dał mu LEK o 22 szok...cały dzien sie meczył...
teraz lpeiej ale wenflonik go meczy :((
ide dacm u kropelki do noska..i spac bo nocka na ziemi spedzona..
ps. biedulek 2 dni mi nie je :( dzis od 2 w nocy zjadł tylko 75ml mleka ehhhhhhhhhh

p. uwazajcie na pociechy pannuje ponoć jaki wirus!!!! spzital peka w szwach

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się właśnie tego bałam jak Adaś miał kaszel. Lekarka mi kazała obserwować, czy dobrze oddycha, czy nie zaciąga skóry na mostku. Współczuję przejść...

nie wiem czy pisałam, ale Amelka dostała wczoraj od mojej mamy niekapek Canpol babies, z ustnikiem sylikonowym takim jak smoczek, i załapała od razu picie! Tak jej sie spodobało, że teraz nie ma mowy, jak chcę jej dać herbatkę w butelce! hehe, dzisiaj na obiadek mamy zupkę marchewkową z mm, zobaczymy czy posmakuje, poki co mała śpi od 12.00 :szok:

Jak mi się dziś nic nie chce :no: mam lenia okropnego.
Marciaa współczuję straszna sprawa z tym szpitalem obserwuj małego oby było wszystko dobrze.
Dziewczyny podziwiam was podróż samolotem i to z takim maleństwem powodzenia i mało stresu życzę.

Matko marciaa mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki. Moj kaszlal po szczepieniu, ale na szczescie na drugi dzien juz bylo dobrze. Ale w takich sprawach trzeba dmuchac na zimne.

mcgosia wlasnie tak zrobilam na 90 ml mleka dalam lyzeczke glukozy plus 35 ml mojego mleka i wszamach 100 ml:tak: Nareszcie, a jaki szczesliwy bylo i zjadl mi dopiero po 3 godzinach, gdzie ostatnio jadla co 1,5 albo i 2.

a i dziewczyny gadalam dzis z kolezanka ktora ma tez dziecko alergika z azs, byla z nim u dermatologa i pierwsze co to kazal jej odstawic oliatum bo ponoc to alergizuje tak samo jak johnson baby:szok: a ja caly czas Franko w oliatum kapie :wściekła/y:

Super pomysł z tym biznesem kciuki zaciśnięte.:-)

jestem pelna obaw, ale i nadzieji :-)

bedzie duzy kacik dla dzieci zarowno takich kilkuletnich, chce tez wstawic kojec dla dzieci mlodych, ale juz siedzacych, zeby mamy mogly zostawic malucha. No, ewentualnie jak beda chcialy jezdzic w wozku z dzieckiem, to zrobimy podjazd i bez problemu beda mogly podjechac :-)

Beda ciuszki ciazowe i dzieciece, takie do wieku szkolnego - podstawowka. Sa dwie lazienki, w jednej dorobimy przewijak i bedzie git.

Planuje ladnie pomalowac tzn na jakis taki kolor typu zielony, albo roz i niebieski? i na scianach poprzyklejac naklejki z postaciami z bajek :-)

jak sie na to zapatrujecie?

ciuchy beda i na wage i na wieszaczkach.

reklama
a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)

dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)

jestem pelna obaw, ale i nadzieji :-)

bedzie duzy kacik dla dzieci zarowno takich kilkuletnich, chce tez wstawic kojec dla dzieci mlodych, ale juz siedzacych, zeby mamy mogly zostawic malucha. No, ewentualnie jak beda chcialy jezdzic w wozku z dzieckiem, to zrobimy podjazd i bez problemu beda mogly podjechac :-)

Beda ciuszki ciazowe i dzieciece, takie do wieku szkolnego - podstawowka. Sa dwie lazienki, w jednej dorobimy przewijak i bedzie git.

Planuje ladnie pomalowac tzn na jakis taki kolor typu zielony, albo roz i niebieski? i na scianach poprzyklejac naklejki z postaciami z bajek :-)

jak sie na to zapatrujecie?

ciuchy beda i na wage i na wieszaczkach.

monika jako że jestem bankowcem trzymam kciuki :-) ciekawe jaki bank wybrałaś jaką ofertę itp. wiesz takie moje zboczenie zawodowe.

myślę, że pomysł jest rewelacyjny, sama chodzę po ciucholandach i szukam jak i w koszach jak i na wieszakach, myślę, że jeśli będziesz miała dobry asortyment to moment jedna mamusia drugiej zarekomenduje, także trzymam kciuki i pisz nam szczegóły, czy masz już lokal wybrany itp. jaki metraż ja lubię takie rzeczy sobie wyobrażać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry