Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nauczy sie. Moj na poczatku tez nie mogl reki jakos wyciagnac, nie pomagalam mu, sam sie nauczyl :-)mam pytanie dziewczyny moje dziecko zaczęło przewracać się z plecków na brzuszek, a co robi wasze dziecko z rączką ? bo ta jedna rączka jak narazie mu przeszkadza i nie potrafi jej oczywiście jeszcze wyciągnąć
a ja myslalam, ze cieple prysznice wzmagaja laktacje.Ja właściwie odstawiłam(zajęło mi to około tygodnia) z dnia na dzień.Najpierw jadł tylko na noc i nad ranem potem tylko rano i tak około tygodnia.Robiłam sobie ciepły prysznic i nic nie odciągałam jak bolały cyce to pod prysznic i masowała zawsze coś tam wyciekło i była ulga,tak robiłam około 4 dni potem przeszło i było dobrze bez bólu, dopiero po 2,5 tygodnia mnie zalało po nocy i ból straszny i znowu ciepłe prysznice 1 dzień i po sprawie.Ciepłe prysznice pomogły naj bardziej.
ja sciagam do momentu, kiedy cyce zrobia sie w miare miekkie. Bardzo mnie boli po bokach piersi, chyba jakies gruczoly tam sa. Bardzo sie boje zapalenia, dlatego wole sciagac tyle, by nie bylo grudek w piersiach. Musze ta szałwie kupic..mi pomogło picie szałwi polecam, i ściagaj tylko po kilka kropel, a jak nie to do lekarza ginekologa zapisze ci bromergon i 3-4 dni i po sprawie
nauczy sie. Moj na poczatku tez nie mogl reki jakos wyciagnac, nie pomagalam mu, sam sie nauczyl :-)
a ja myslalam, ze cieple prysznice wzmagaja laktacje.
ja sciagam do momentu, kiedy cyce zrobia sie w miare miekkie. Bardzo mnie boli po bokach piersi, chyba jakies gruczoly tam sa. Bardzo sie boje zapalenia, dlatego wole sciagac tyle, by nie bylo grudek w piersiach. Musze ta szałwie kupic..
Dziewczyny mam pytanie, na ile starcza Wam puszka mleka? Ja mam konkretnie Bebilon Pepti.
A, i jeszcze jedno... czy mozliwe ze po bebilonie pojawia sie uczulenie? czy to raczej potowki? na glowce wyskoczylo kilka krostek..
Niki spi od 22 przewaznie do 5 rano badz 6...czasem zasypia po 21..rano mleko i tak spi do 8-9
a w dzień spi po 40 minut z 3 razy i zasypia sam albo w łozeckzu albo bujaczku...dzis np. sam usnal na macie edukacyjnej chyba go nudzi ;-)