Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bo to tak jest z ludźmi. W sumie jak się dowiedzieli w końcu, że bedzie drugi chłopczyk (ja wiedziałam od początku ;-) ) to tylko jedna osoba zareagowała naprawdę pozytywniei to jeszcze taka sąsiadka (z rzadka widywana ale serdeczna) z bloku obok co to mnie jako dziecko pamięta
. A reszta z nutą zawodu... Fakt że u mnie w rodzinie na 5 dzieci tylko jedna dziewczyna ( i to już pełnoletnia) ale to nie usprawiedliwia smutku (?) zawodu (?) czy bezsensownych pretensji (?) że nasze drugie dziecko to chłopczyk...

ja od wczoraj mam potworne bole krzyza i bylam cala wystraszona, ale dzis mialam wizyte i wszystko z Maluszkiem ok - lekarz wypatrzyl (nie na 100%) siusiaka i ja tez widzialam
Maluszek zdrowy, ruchliwy i duzy- termin z USG o tydzien wyprzedza ten z kalendarzyka
Nastepan wizyta za miesiac - wtedy bedzie lepiej widac plec (chyab ze sie odwroci)
UFFF.....![]()
A ja byłąm dziś na wizycie i na usg :-)
Wszystko super. Dzidzuś zdrowy. Ma 56 mm :-) Przezierność karkowa i długość kości nosowej w normieSerduszko puka. Głowa i mózg prawidłowe. :-)
Maluszek się wiercił i uciekał od usg więc mimo mojej prośby o wypatrzenie "siusiaka" nie szukał (on nie lubi mówić o płci przed 17 tyg). Ja tam nadal obstawiam, że będzie chłopak choć tak naprawdę to mi wszystko jedno. A wszyscy wokół życzą mi "tylko i wreszcie" córki...
Następna wizyta za miesiąc :-)

;-)

mysz no to gratulacjeJa idę za tydzień na USG i może lekarz już coś mi powie
Płeć mi jest obojetna ale jestem bardzo ciekawa
![]()