reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dałam Skarbkowi bebiko wypił 120,niewiem co jest grane raz pije nutramigen a raz nie.Pewnie sie przebudzi jeszcze wnocy.Racja tych zmartwien ja mam duzo i jestem ciekawa czy kiedys bedzie wszystko dobrze z synusiem.Bede mu dawała jakies obiadki ale takie bez nabiału moze wiecie jakie sa?

U nas trochę popadało. Jest lepiej.
Mały śpi jak aniołek :-D

Magmadzia ładnie Basieńka przybiera na wadze, nie masz się czym martwić :-)
E_kord dobrze, że wyniki wyszły ok.
Polusia mnie jutro czekają wiśnie, dostaliśmy od znajomych. Myślicie, że dla małego mogę zrobić takie musy, tzn. rozgotuję te wiśnie w małej ilości wody i do słoików, tylko nie wiem, cz będą się trzymać bez cukru, bo są kwaśne :baffled: Nie chciałabym Szymka do słodkości przyzwyczajać.
Patinka_1985 i Blueberry udanego wyjazdu!

Moje dziecię na razie zjada wszystko, co szef kuchni zaserwuje :-D To znaczy póki co każde danie ze słoiczka smakuje. Najlepsze jest to, że nawet kwaśny deser zje np. jabłka z brzoskwiniami, ale już sok jabłkowy jest beee :baffled: Banany uwielbia :tak: Bardzo smakował szpinak z ziemniakami, aż żałowałam, że kupiłam tylko jeden słoiczek. Dynia też.

Życzę spokojnej nocy! Idę spać.

Oj mamusie, ledwo żyję. jeszcze o spaniu nie chce mi się myslec bo mam wałki na głowie nakręcone. Jutro będe wreszcie wyglądac jak kobieta!!! Fryzurka, tipsiki, makijaż, idziemy na weselicho. juz sie nie moge doczekac a z drugiej strony żal się rozstać z córcią :-(
to co naskrobalyscie postaram sie rano przeglądnąć, spokojnej nocki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj mamusie, ledwo żyję. jeszcze o spaniu nie chce mi się myslec bo mam wałki na głowie nakręcone. Jutro będe wreszcie wyglądac jak kobieta!!! Fryzurka, tipsiki, makijaż, idę na weselicho. juz sie nie moge doczekac a z drugiej strony żal się rozstać z córcią :-(
to co naskrobalyscie postaram sie rano przeglądnąć, spokojnej nocki :-)
Jej ale Ci zazdroszczę tego wesela:) ja już od dawna z M. sama nigdzie nie byłam bo od kilku lat chodzimy na wesela z dziećmi. no chyba że na dyskotekę w zeszłym roku :) ale to już dawno i zapomniałam jak to było. Nic zmykam do łóżka bo M. Już po kąpieli......

Do góry