patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Hej dziewczyny. Napisałam już posta ale musiałam iść do Franka i M mi wyłączył stronke
młoda mamusiu idz lepiej do lekarza. Niech on sie wypowie co to może być
dronka mój Franulo też miał problemy z kupka(karmie piersią). Czasami jak już nie umiał spać w nocy to szedł termometr w ruch. Mam tez czopki ale jeszcze ani razu mu nie dałam. Teraz jak wprowadziłam soczki jabłkowe i owocki idzie super. Wczoraj po jabłuszku najpierw był bobeczek a później 2 razy walnął zdrowa i porządna kupke :-)
polusia może to ząbki idą
U nas nocka super;-) Ja rano na zakupki wyskoczyłam a faceci rządzili w domku hehe Kolejki wszędzie i te ceny mnie przerażają
Teraz kończe kawke. Na 16 obiadek zrobie bo M na nocke poxniej wychodzi. Musze ogarnąć mieszkanko. Jutro na obiadek do moich rodziców ;-) Franko teraz drzemie to mam chwile dla siebie 
Spokojnego dnia Wam życze
Odezwe sie wieczorem

młoda mamusiu idz lepiej do lekarza. Niech on sie wypowie co to może być

dronka mój Franulo też miał problemy z kupka(karmie piersią). Czasami jak już nie umiał spać w nocy to szedł termometr w ruch. Mam tez czopki ale jeszcze ani razu mu nie dałam. Teraz jak wprowadziłam soczki jabłkowe i owocki idzie super. Wczoraj po jabłuszku najpierw był bobeczek a później 2 razy walnął zdrowa i porządna kupke :-)
polusia może to ząbki idą

U nas nocka super;-) Ja rano na zakupki wyskoczyłam a faceci rządzili w domku hehe Kolejki wszędzie i te ceny mnie przerażają

Spokojnego dnia Wam życze