reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczyny. Napisałam już posta ale musiałam iść do Franka i M mi wyłączył stronke :sorry2:
młoda mamusiu idz lepiej do lekarza. Niech on sie wypowie co to może być:tak:
dronka mój Franulo też miał problemy z kupka(karmie piersią). Czasami jak już nie umiał spać w nocy to szedł termometr w ruch. Mam tez czopki ale jeszcze ani razu mu nie dałam. Teraz jak wprowadziłam soczki jabłkowe i owocki idzie super. Wczoraj po jabłuszku najpierw był bobeczek a później 2 razy walnął zdrowa i porządna kupke :-)
polusia może to ząbki idą :tak:

U nas nocka super;-) Ja rano na zakupki wyskoczyłam a faceci rządzili w domku hehe Kolejki wszędzie i te ceny mnie przerażają:sorry2: Teraz kończe kawke. Na 16 obiadek zrobie bo M na nocke poxniej wychodzi. Musze ogarnąć mieszkanko. Jutro na obiadek do moich rodziców ;-) Franko teraz drzemie to mam chwile dla siebie :)
Spokojnego dnia Wam życze:) Odezwe sie wieczorem

reklama
Dziewczyny martwię się!:-(
Już kilka razy zauważyłam,że Dagusi drży ciałko.Najpierw trzęsła jej się główka.Dzisiaj jak karmiłam ją przed snem trzęsła się rączka i całe ciałko drżało.To nie z zimna.Szukałam jakiś informacji na internecie ale tylko o tarczycy i nerwicy coś znalazłam.Może wiecie co to może być????

z tego co wiem może to być niedojarzałość układu nerwowego, powinno minąć z czasem, ale lepiej wiadomo skonsultować to z lekarzem, naszemu małemu drżała stópka przeszło :)

drogie mamy, właśnie zrobiłam pyszne ciasto marchewkowe, jeśli ktoś chce przepis to na maila, bo post to będzie kilometrowy :)

no dotarłam w końcu:-pniby w domu siedzimy, bo w końcu trza chałpukę ogarnąć, ale zajrzeć nie ma kiedy:wściekła/y:
hmm...u nas padało około 12 a teraz znowu skwar...a liczyłam na dzisiejsze ochłodzenie:-p
Rano zrobiłam na śniadanie bułeczki o takie Szybkie bułeczki sniadaniowe :) - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl i już połowy nie ma:-D:-Dpolecam więc;-)

polusia ja poproszę!!!! zrobiłam ostatnio z przepisu z netu i jest do wyrzucenia....chętnie więc spróbuję z wypróbowanym przepisem.

Ostatnia edycja:
no dotarłam w końcu:-pniby w domu siedzimy, bo w końcu trza chałpukę ogarnąć, ale zajrzeć nie ma kiedy:wściekła/y:
hmm...u nas padało około 12 a teraz znowu skwar...a liczyłam na dzisiejsze ochłodzenie:-p
Rano zrobiłam na śniadanie bułeczki o takie Szybkie bułeczki sniadaniowe :) - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl i już połowy nie ma:-D:-Dpolecam więc;-)
polusia ja poproszę!!!! zrobiłam ostatnio z przepisu z netu i jest do wyrzucenia....chętnie więc spróbuję z wypróbowanym przepisem.
przesłałam przepis na maila.
dla zainteresowanych przepis podaję w wątku przepisy kulinarne

kilka razy zagrzmiało i koniec ale za to ulewa była i chyba grad padał,az musiałam okno zamknąc,bo Bartus sie przestraszył.Jutro moja tesciowa kup bebilon pepti podobno lepszy od nutramigenu i moze to bedzie pił,bo jak narazie pije bebiko.Teraz drzemkuje,ale mnie wkurza mucha co po nim chodzi.

reklama
Siema...
dzis wróciliśmy z 2tygodniowego wypadu wakacyjnego :-D
Mikulec już bardziej siada, nawet potrafi chwilę prosto się utrzymać :-), kilka dni temu odkrył swoje stopki i się nimi bawi, chwyta je i próbuje przyciągać do buzi hehe.

Cały czas jesteśmy na cycu... choć czasami daję Mikiemu soczki rozrobione w proporcji 1/3 soczku i 2/3 wody - wychodzą kwaśne niż słodkie ale i tak chętnie pije ... sama woda mu nie podchodziła :-D
Oczywiście młody się opalił :sorry2: i babcia go rozpieściła noszeniem no ale dam rade go odzwyczaić hehe

Do góry