reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O ja..bojowa atmosfera nie było mnie pare godzin...Forum babyboom zostalo stworzone po to by udzielać się w kwestii dzieci. Jeśli komuś brakuje tematu o czym innym niech go stowrzy. No problem.MoniaBezgadzam się z TobąMłoda mamuska-zostań. Zawsze tak będzie, że jednym bedzie się podobać co druga osobia robi a innym nie. Króliczątko- nie stwarzaj nerwowej atmosfery, nie dolewaj oliwy do ognia. Skoro jestesmy tkaie be to po co nas czytasz?????Nie obrażajmy się ani nie wyzywajmy. Niech każda mama traktuje z luzem działania innych mam i będzie ok. Ja czasami milczę jak ktoś według mnie robi nie dokonca ok. Wolę nie denerwować innych ;)

reklama
kroliczatko powtarzasz sie juz... zapomnialas mnie tylko nazwac prostaczka! w privie Ci tego nie zabraklo... po co wyzywasz nas od pustakow i kiepskich? a potem jeszcze tu piszesz? i czemu edytowalas wiadomosc??? wstyd Ci teraz?

Bo nałatwiej na forum napisać co komu nie gra a gdyby tak spotkać się w realu to ciekawe czy było by tak łatwo powiedzieć prosto w oczy ze jestesmy be

O ja..bojowa atmosfera nie było mnie pare godzin...Forum babyboom zostalo stworzone po to by udzielać się w kwestii dzieci. Jeśli komuś brakuje tematu o czym innym niech go stowrzy. No problem.MoniaBezgadzam się z TobąMłoda mamuska-zostań. Zawsze tak będzie, że jednym bedzie się podobać co druga osobia robi a innym nie. Króliczątko- nie stwarzaj nerwowej atmosfery, nie dolewaj oliwy do ognia. Skoro jestesmy tkaie be to po co nas czytasz?????Nie obrażajmy się ani nie wyzywajmy. Niech każda mama traktuje z luzem działania innych mam i będzie ok. Ja czasami milczę jak ktoś według mnie robi nie dokonca ok. Wolę nie denerwować innych ;)

no właśnie

krolicztako juz nie masz do czego sie czepiac?? ja cie nie ponizam, to ty pierwsza napisalas, ze jestesmy keipieskie i ze masz dosc pustakow.... teraz nazywasz mnie klamca a w prive prostaczka??? dziewczyno idz sie leczyc, bo cos z toba nie tak. O czym w takim razie pisalas w poscie , ktory pozniej usunelas?? i jak nikogo nie wyzywasz?? jak sie zgodzisz to wkleje twojego priva i zobaczymy kto kogo wyzwal.

reklama
Do góry