wow ale było ostrooooo ... nie bede komentowac zachowan ale dodam tylko że jest sporo forumowiczek z czasów ciąży ..ale dobrze ze ktos nowy do nas dołączy-odświeży forum

i dla mnie forum to cenna SKARBNICA WIEDZY
Wczoraj ogladalismy łóżka sypilaniane bo nasze jest tak jakby zapadniete do srodka i jak mala lezy to tylko na srodku a wtedy K musi uwazac by je nie zgniesc wiec od 2tyg śpi na ziemi

nie chce isc do salonu a tam mamy wypoczynek tylko woli z nami na ziemi spac

i w tygodniu bedzemy zamawiac

ale sie cieszeeee...... a on jeszcze bardziej..juz obmysla pozycje jak je wypróbowac
ja dodaje kleik i mam smoczek lovi 3+ wolny.
A ja w ndz zamówiłam lovi smoczek ale średni bo mała zasysa juz ten wolny...dzis M odbierze to zobacze jak sie sparwdzi:-)
dziewczyny czy wy się orientujecie jakie są normy przybierania na wadze??
Kochana nie martw sie moja tez bardzo mało przybiera-przez 3 tyg 300gram-czyli identiko

to nie wiele ale dlatego pediatra kazala wprowadzic nam wczesniej słoiczki i soczki by podgonic wage no i morfologie bo maila średnią
dziewczyny czy wasze dzieciaczki śpią na boczku? a jeśli tak to zostawiacie tak to? mój sobie upodobał tak ostatnio i zasypia ale mam obawy lekko mu nóżka wchodzi między szczebelki bo tak blisko jest , zostawiać czy nie??
Jedyna pozycja jaka moge odłożyc mała jest pozycja na boku

ile ja sie przy tym nagimnastykuje by jej ni eobudzic i ja dobrze ułozyc bo potem to tylko chwila by fiknela na brzuch
Od dziś Ł zakłada dwie gumki

Ja też najpierw chciałam Kubę wziąć do lekarza, ale zauważyłam, że on przy tym ma wielką frajdę i przeważnie się potem śmieje. No chyba, że tak jak tu jest wkurzony

[video=youtube;mybBYCz7xF0]http://www.youtube.com/watch?v=mybBYCz7xF0[/video]
Najwyższy czas spać - dobranoc
wow pierwszy raz widze cusik takiego- Kubuś jest świetny w tym"szczekanu":-)

Az M pokaze jak wroci bo nie uwierzy co mogą wymyślic nasze dzieci

Moja tak jakby hmm nie wiem jak to tez okreslic krząka ale przy tym pluje

nie umiem wstawiac video ale tez bym pokazala tego cudaka mojego!!