naughty&happy
Mama Antoniego :D
Antoni również śpi od 13 - co w jego wykonaniu jest ogromną łaskawością ;D przebudził się na przekąskę i dalej śni
.... poprawka śnił hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ale czasmi ciśnienie skacze ja mam to w realu jak na mojego wyjade , też nie wiadomo dlaczego, po co i wogóle o co chodzi :-)

a mój tadek nie jadek 2 tyg temu 6 kg dopiero ważył, ale jak przeczytałam na mleku że od 4 miecha powinna zjadać 4-5 razy po 210 ml to szok Olek nigdy nie zje więcej niż 120 a czasem i z tym jest problem.
ale jak jej nie przejdzie to chyba do pediatry się wybiore tylko jakiegoś musze znaleść w Kołobrzegu.madzia84 teoretycznie na mlekach pisze żeby nie odgrzewać, ale jak ja byłam z Olą w szpitalu to tam robili małej mleko tylko tak, z rana robili flachy na cały dzień do lodówki a ja miałam tylko podgrzewać, małej nic nie było więc chyba nie zaszkodzi![]()
żeby takie coś na forum dziecięcym się działo. W końcu po to stworzono baby booma żeby rozmawiać o kupach, kolkach, pierwszych słowach, krokach naszych pociech. Wiadomo że każda z nas jak trzeba idzie do pediatry, ale i wcześniej poradzi się którejś z nas co potem okazuje się cenna radą. Dobrze że mnie tu nie było wczoraj... Nerwy by mi siadły. Ja mam trzeciego bąbla i chętnie tu goszczę mimo że powinnam już wszystko wiedzieć. Ale nic mam nadzieje że będzie już ok