Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mirosia moze zabki sie pchaja??

Czy wasze maluchy maja jeszcze ciemieniuche? My smarujemy przez tydzien olejuszka i łuski znikaja przez okolo tydzien jest spokoj ale potem znowu powraca.
nie daje juz butli-mleko wrocilo - znowu tryskaWAMA bbbbbardzo dziękuję za mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z laktacja już lepiej troszkę, ale od wczoraj nic nie robie tylko ciagne na tym elektrycznym, najgorsze to że mała nie chce ssac, chyba butla jej przypasowała, i teraz problem jak ja tu zmusic do jedzenia kiedy ta płacze, odwraca się i wymysla gagatek mały.
KArmi dalej pije choc jak pomysle ile ma kalorii to mi słabo. DRONKA jak mozesz to nie dawaj butli, to taka moja rada, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz
u mnie tez mala sie do butli przyzwyczaila, ale dalej dostawiam ja najpierw do piersi i jak juz ani ja ani ona nie mozemy wytrzymac to wtedy dokarmie ja butla z mlekiem ktore wczesniej (w nocy) sciagnelam. Moja jest bardzo ciekawska i piers ja nudzi i sie ciagle rozglada i wierci, przez co ciagle gubi brodawke, w rezultacie ja jestem cala mokra i ona tez, i moj pomysl to przyczepiam sobie jakas kokarde do bluzki, na ramiaczko od koszulki, tak ze Pola sie w nia zapatrzy i ciagnie dalej, i przestaje sie rozgladac.WAMA bbbbbardzo dziękuję za mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z laktacja już lepiej troszkę, ale od wczoraj nic nie robie tylko ciagne na tym elektrycznym, najgorsze to że mała nie chce ssac, chyba butla jej przypasowała, i teraz problem jak ja tu zmusic do jedzenia kiedy ta płacze, odwraca się i wymysla gagatek mały.
KArmi dalej pije choc jak pomysle ile ma kalorii to mi słabo. DRONKA jak mozesz to nie dawaj butli, to taka moja rada, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz