reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas pępowina poddała się za 2 cięciem :) Ale mój Miły zapytany o przeżycie związane z odcinaniem mamy od dziecka rzekł: bardziej podekscytowany byłem widokiem wychodzącego dziecka (!!!)

Złożyłam kondolencje w księdze Pati26 ... współczuje :(

Mój Antko zasypiał mi przed kąpielą i po raz pierwszy robiłam wszystko żeby mi dziecko nie zasnęło heheh - po 'jeziorku' naturalnie momentalnie padł ;D

reklama
spadam laseczki spać. stresowałam się bardzo dzisiejszym dniem, szczepienia u nas to koszmar, niunia tak płacze. A dziś była taka dzielna, jestem z niej dumna :) Ile wasze kobietki ważą??? moja 6500

witajcie

u mnie caly dzien nie bylo neta i dopiero wieczorkiem udalo mi sie was poczytac

maly dzisiaj jakis kiepski dzien ma, dosc czesto plakal i wydaje mi sie ze to przez ząbki bo strasznie lakpi do buzi bierze nawet jak mu butelke podaje, a jak masuje mu dziąselka to sie uspokaja

a od kilku dni po kapieli mamy atak histerii i placzu, niewiadomo czemu, placze zaczynają się jak ubieram pierwszy rękawek od body, pozniej jak sie go jud do konca ubierze i wiezmie na ręce to jest chwila spokoju, ale jak tylko sie go samego polozy to jest krzyk, i z jedzeniem tez niezaciekawie, musze go utulic i prawie uspic zeby mogl spokojnie jesc i to tez nie zawsze pomaga ostatenie 2-3 dni to moglo byc ze zmęczenia, ale dzisiaj o 19 sie obudzil, kapiel o 19.30 a jedzonko o 20.00 wiec nie byl chyba az tak strasznie zmeczony a tez byl koncert

kupilam dzisiaj książke z bajkami i zaczęłam malemu czytac i o dziwo ladnie lezal i sluchal, wiec bedziemy tez zwyczaj praktykowac :)

to oczywiste że się martwisz, każda z nas już zawsze będzie się martwić o swoje pociechy. Jak pomyślę że najpierw nosiłam córcię 9 miesięcy pod sercem a teraz miała bym się z nią rozstać to mi serce pęka. A własnie!! dziewczyny rodzące SN.... przecinałyście pępowinę?? bo ja tak, byłam w szoku jak mi podali te śmieszne nożyczki :szok:

U nas pępowinę przecinał mąż :) A mnie dzisiaj wzięło na wspomnienia z okresu ciąży i porodu :) To było tylko ponad 4 miesiące temu a wydaję się jakby minął co najmniej rok :)

Dzisiaj imieniny Marty, chyba jest kilka forumowiczek o takim imieniu, także wszystkiego naj naj naj naj Lepszego, pociech z dzieciaczków!

reklama
Moj porod tez byl ekspresowy i samotny ale to samotnosc z wyboru:tak: Jak zobaczylam ta umazana kruszynke to sie poplakalam, ale pepowine przeciela polozna hmmm nawet nie zapytala czy chce a mnie jakos z wrazenia nie przyszlo to do glowy. To musi byc fajne przezycie...no ale moze nastepnym razem:-)

katrinka7 Olenka tez lubi jak czytak jej bajeczki:tak:

Milej nocki zycze Wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry