polka_84
Mamuśka!!!
Witam serdecznie nowe kobietkiDzięki nesiaa. Moja rzadko robi codziennie co drugi dzien tak. I za każdym razem stęka jak stara.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam serdecznie nowe kobietkiDzięki nesiaa. Moja rzadko robi codziennie co drugi dzien tak. I za każdym razem stęka jak stara.![]()

Moja miesiac temu tez nawet 150 nie zjadala zawsze zostawiala po 40 nieraz 60 nawet,a w te upaly to ledwo polowe zjadala mi.a mi je po 130 kurna tylko w nocy 160 wrrrrrrrr
piszecie ile wasze jedza i mam doline eh...

Kurczę, to tyle co mój 3,5-latek[
przyjechała do mnie popołudniu koleżanka ze swoimi synkami jeden ma 14 miesięcy a drugi 6 lat. i ten mały waży 15 kg,

kochana to takie zadu..... jak u nie. też w koło mam łąki, las i teściówNo dobranoc. I dziękuje dziewczyny za takie miłe powitanie. nie wiedziałam że tu tak miło u was. Dobrze tak z kimś pogadac chociaz wirtalnie,bo ja to nie mam za bardzo do kogo sie odezwac, maz w pracy tu nikogo nie znam w kolo same łąki. hehe. tesciowa zostaje tesc i siostra meza (dewota).