Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasaii - pisalas ze najbardziej liczy sie ten termin z pierwszego USG, ale kazdy inaczej robi to pierwsze USG, niby powinno sie robic po raz pierwszy miedzy 12 a 14 tygodniem, tak mi doktor mowila, bo wczesniej nie ma potrzeby jesli ciaza przebiega prawidlowo, no to moje USG niby pierwsze byloby teraz, ale 3 wczesniej mialam ze wzgledu na problemy i zagrozenie poronieniem. Ahh za tym to sie tez nie dojdzie, urodzi kiedy ma ise urodzic i juz ;D
Izulqa, ale sie nacierpialas i nastresowalas! Wspolczuje!!! Ale teraz juz bedzie dobrzeNie nastawiajcie się kochane na tą płeć, bo w szpitalu leżałam z dziewczyną w 32 tyg ciąży, i mowili jej wcześniej że dziewczynka, a w szpitalu po badaniu usg wyszło że chłopczyk![]()

Biedny nie mial imienia przez trzy dni!!! 

Wczoraj tylko siostra M podniosla cisnienie, ze wozki na trzech kolach sa do d*** Jak ja nie lubie jak mi sie ktos wtraca do moich wyborow
Kupie taki, jaki bede chciala! Zreszta M tez trzyma moja strone
Dobrze, ze my tu, a oni tam 
Chyba zmienie suwaczek i termin na 18 marca, bo tak wyszlo z USG. Z tym z miesiaczki, to 3-5 dni roznicy tylko. Lekarz powiedzial, ze mimo regularnych 32-dniowych cykli, ja najprawdopodobniej mialam cykle owulacyjne jak te 28-dniowe, wiec ciaza troszke starsza :-) Ale juz dzisiaj mi sie nie chce tego zmieniac
Nie chce mi sie nawet kremami na rozstepy smarowac
Echhh ja taki len jak moje dziecko 
moze to stopniowo bedziem yrobic... No tak czy inaczej moj syn do dzis dnia spi w lozku ze szczebelkami (2 wyjetymi od pol roku). No ale czas rozstania sie zbliza... 
On spi b. niespokojnie i sie rzuca i zmienia pozycie wiec boje sie "doroslego" lozka - chyba dokupie do niego taka barierke zeby nei spadl 
Izulqa, ale sie nacierpialas i nastresowalas! Wspolczuje!!! Ale teraz juz bedzie dobrze
Odnosnie plci, to moja znajoma ze studiow miala miec dziewczynke. Wszystko przygotowane, ubranka, sukienusie, pokoj rozowy i takie tam... Po porodzie o malo na zawal nie zeszla, jak jej powiedzieli, ze to chlopak!!!Biedny nie mial imienia przez trzy dni!!!
Juz chyba pisalam Wam ta historie, ale dawno ;-)

Qrcze szef juz wie ale wizytę mam za tydzien gdzie lekarz może mi wypisać zaświadczenie i nie wiem czy do konca 3 miesiaca trzeba zanieść takie zaświadczenie czy może niee
Dodam że jestem chemikem z wykszatłcenia i pracuję w chemii...qrcze koleżanka postarszyła mnie że może będę przeniesiona np do biblioteki albo takie tam i zastanwiam się na zaświadczeniem mimo że wolę zostać przy moim starym zajęciu;-)tez nie mogę pracować 8 godz przy komputerze a moja praca polega głownie na siedzeniu przy sprzęcie z 2 monitorami
pogubilam sie w tym....wiecie cos na ten temat
no i czy w takim wypadku mogę pobierac toksyczne za pracę w warunkach uciażliwiwych...tak napawde nie pracuje z żadnymi chemikaliami ale ścimiam na zaświadczeniu zeby mi wiekszą pensję placili a teraz co
lipa jestem w ciąży i ściemieć nie mogę