reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia kochana moj Niki zjadł dzisiaj tylko 145ml samego mleka :) ja staram się nie zwariować
jedziemy na grzyby rano kaszlnął 2 razy wiec jest OK zobaczymy w nocy ale wygląda na zdrowego :))

zaraz jedziemy z Ł. metkowac towar bo jutro jedzie sprzedawac :))

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia kochana moj Niki zjadł dzisiaj tylko 145ml samego mleka :) ja staram się nie zwariować
jedziemy na grzyby rano kaszlnął 2 razy wiec jest OK zobaczymy w nocy ale wygląda na zdrowego :))

zaraz jedziemy z Ł. metkowac towar bo jutro jedzie sprzedawac :))
Super,że Nikoś zdrowy:) Czy będę zbyt wścibska jak zapytam jaka branża ?

Ostatnia edycja:
Witam sie!!
U nas ospa w pelni, krostek nie przybywa ale zmieniaja swoja postac i widac, ze daja Oli popalic. Nie moze zasnac, wierci sie i przebudza caly czas w nocy:( Przez ta chorobe przesunelo nam sie szczepienie i wizyta w poradni chirurgii dzieciecej z Olenki naczyniakiem. Wszysco dopiero w listopadzie:(
Wczoraj bylam z mezem na randce:p:p Fajnie tak sie odstresowac!

witam:) u nas bez z mian wsumie. dzis bylam z Nadusia na zmianie opatrunku i juz tylko ma zawiniete sródręcze a paluszki juz uwolnione.. ma jeszcze takie male slady ale podobno wszystko ladnie sie zagoi.. lekarz byl pod wrazeniem ze tak szybko sie to zagoilo.. a ja sie ciesze... bo juz niedlugo moja niunia bedzie mogla jak dawniej sie bawic.. a nie tylko jedna raczka...

nesia oby szybko zdrowy maluszek był:) noo a takie randki i oderwanie sie od wszystkiego to rewelacja.. nigdy tak tego nie docenialam jak teraz hehe:)

A mój smyk spi,wykapany zjadł kaszke bananowa wypił mleczka do niej 140ml i padł.

Marciaa ciesze ze Nikos zdrowieje:)
Nesiaa bedzie dobrze nie martw sie,ach super ja długo z M nigdzie nie byłam tylko w kinie przed porodem:)
patinkakrk dzielna córeczka i super ze z rączka lepiej:)

reklama
Do góry