reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czarnuszka powiem Ci ze ja mam podobnie tez chcialam pojsc do pracy i to tylko 2 razy w tygodniu na 2-3 godziny i tez pow zebym nie szla ze mala jeszcze za mala no i ze jego siostra by do malej sie wpieprzala bo popoludniami jest w domu a tesciowa miala sie zajmowac mala. A ja chcialam bo mialam dosyc siedzenia w domu i nadal mam. Moge wyjsc na podworko albo przejsc sie gdzies i z nikim nie pogadac nawet bo tu w koloo laki. Czasem zaluje ze na wies sie wyprowadzilam... cale zycie w miescie mieszkalam.

A ja tez dawalam te owsianki z bobovity. A sluchajcie wiecie moze w jakich sklepach sa te kaszki z nestle brokulowe i inne te na mleko ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie wieczorkiem!
Jestesmy od rana u babci i zostajemy do jutra. Zaliczylam fryzjera i zakupy, male dla mnie a duze dla Oli:) Mala juz spi. Przed snem dostala takiej energi i humoru, ze smiala sie sama do siebie. Moj kochany szkrab. Nauczyla sie robic kosi kosi:p
Marti Dobrze, ze malutka juz lepiej sie czuje!
Moni 100 lat, 100 lat!!!!Spelnienia marzen!!!!
Marcia buziaki dla synka!!
Ramari powodzenia i nadchnienia w pisaniu!!

Hej:) Moj maly juz dawno kima:)

Więc wyniki mamy miec w poniedzialek jakos dam rade. weekend mam caly zawolny uczelnią więc jakos przeleci.W ogole jestem mega szczesliwa bo dostane 890 stypendium na uczelni:D

Polusia super ,ze z MAdzią juz lepiej.I Podziękuj jej za zyczenia zdrowka dla Jasia.

Ramari powodzenia w pisaniu.

Moni27 sto lat!

Marcia buzka dla polroczniaka!

Agulka a zadnych znajomych matek z dziecmi tam nie masz??

Czekam na Mojego az wroci ale pisal ze jeszcze musi cos z indykami zrobic na jutro(jest kucharzem) i nie wie kiedy bedzie.A ja mam potrzebe sie przytulic.

W ogle dziewczyny dzis sie wyspalam szalenie.Poszlam spac o 23 maly wstawal o 1 i 3 na cyca.O 5 kwekal wiec wzielam go do siebie o 7 przystawilam do cyca.I spalismy tak wtuleni do 9 potem go wrzucilam mamie do lozka i spalam jeszcze do 11 oh jak blogo.

Dobrze ,ze w weekend uczelnia bynajmniej znow do ludzi wyjde;D

Buziaczki spóznione dla Maksia:*( 8miesiecy:)
Moni sto lat :):***
Marti , dobrze,że lepiej Gabrysi:) Wszystkie czytamy, a jak przychodzi odpisac, połowa ulatuje z głowy...
Nesiaa gratulacje dla córci:)moja kosi nie umie jeszcze ale od wcoraj robi mi paluszkiem w nos piibip:)
Agulka napewno a Auchanie są , bo widziałam.Jak jutro nie bedzie padało to wybiorę sie z małą w wózku.
dobranoc

ramari to zycze zeby Ci sie dobrze i latwo pisalo, a na jaki temat piszesz jak moge apytac??

Marciaa zdrooweczka dla Nikodemka :) jeszcze drugie tyle i bedzie pierwszy tort :)

Moni27 zdrowka, szczescia, pomyslnosci, ale przede wszystkim zdrowych dzieci :)

Madzia dzieki za wiesci, duzo zdrowka dla Bartusia.

Hej,
wiem że na pewno wszystkie czytają , tylko tak mi sie smutno zrobiło poprostu że żadna nie odpisała, no ale koniec smętków:)
romari- pisz pisz:) dużo pozytywnych natchnień
madzia-3maj się dzielnie, już coraz bliżej szczęśliwego wyjścia do domku
marcia-oczywiście spóźniony ale za to wielki buziak dla szkrabka:****

Dzisiaj też nocka super, temperaturki nie ma, tylko apetyt słaby...no ale ważne że humorek jest, i może wkońcu ten ząb wyjdzie bo czekam czekam a tu nic, chyba jesteśmy jedyne które jeszcze nic w buźce nie mają:/
słonecznego jesiennego dnia życzę, zaraz uciekam do pracy, a niunia zostaje z babcię...

ojojoj juź 8 miechów i tydzień za nami, czas leci nieubłaganie:)

marti ząbek zaraz się zapewne ujawni, a za nim drugi:tak:u nas górna jedynka na tapecie - mam wrażenie, że jakoś krzywo mu rośnie.....
ramari życzę weny do pisania:tak:

Witam się z rana, u nas nocka ok, spaliśmy do 6.30, było kilka pobudek na smoka, ale co tam....oboje jesteśmy już po śniadanku, a teraz poranna nuda u nas gości;-)
Miłego dzionka Kochane:-)
chyba dopada mnie jesienna deprecha.......:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja zakładam kurtkę ocieploną a pod nią body i bluzka czy sweterek, no i rajstopy pod spodnie, wyjęłam też śpiworek zimowy do spacerówki

Do góry