reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Marciaa no to mieli przygode...

marela buziole dla Alanka!

U nas nocka super, do 10 budzil sie co chwila, ale potem dopiero o 3 (M sie pomeczyl pol godziny), i o 5(ja sie meczylam pol godziny). Pobudka o 7. Tak moze byc!
Teraz sie bawi niekapkiem, bawi, bo niby wypil polowe soku, ale caly czas wyrzuca na podloge i podnosi...hehehehe

Udanej soboty!

reklama
marelabuziaki dla Alanka :*↲
marciaaale co z autami mocno stuknięte?↲↲
Franko ostro ząbkuje mówię Wam nie poznaje własnego dziecka. Ale co dziwne, je jak szalony i to od 180-210ml na raz za każdym razem. Wczoraj duży słoiczek obiadku było za mało :) he he. A nie widać po nim wcale a wcale tego apetytu. W ogóle co ja przeżyłam rano włączyłam dzieciom bajkę na dvd i oglądamy aż nagle iskra na iskrze pod szafką i w momencie płomień :( wzięłam kojec wysunęłam dzieciakom kazałam uciekać a sama raz dwa korki wyłączyłam w całym domu i tylko raz kocem i na szczęście po wszystkim uff... Ale jak pomyśle że mogło mnie nie być w domu to masakra :( dobrze że byłam na tyle przytomna że nie panikowałam tylko bach szafka na buty przestawiona pod korki wskoczyłam i przełącznik za przełącznikiem wyłączyłam. Ale i tak dzieci strachu się najadły!!! M. nie było niestety, ale jak zadzwoniłam 30km zrobił w 10minut i wziął już wolne w pracy. Idę was nadrobić. Buziaki!!!

jezu polka ale historia, gdyby cię nie było w domu aż strach pomyśleć co mogłoby się stać :(

u nas nocka bez zmian 2 pobudki :) eh jak noworodek :) piękna dziś u nas pogoda idziemy na spacer do lasu :)

polka dobrze, że zachowałaś głowę w tej całej sytuacji bo o panikę w takich momentach łatwo...
iza średnio się znam na tym, ale z tego co wiem to chyba temp wzrasta przed owulacją i utrzymuję się tak jakiś czas aż spada na momet przed @, ewentualnie jeśli jest ciąża to nie spada a utrzymuje się powyżej 37C, byłaś u lekarza?

polka dobrze, że zachowałaś głowę w tej całej sytuacji bo o panikę w takich momentach łatwo...
iza średnio się znam na tym, ale z tego co wiem to chyba temp wzrasta przed owulacją i utrzymuję się tak jakiś czas aż spada na momet przed @, ewentualnie jeśli jest ciąża to nie spada a utrzymuje się powyżej 37C, byłaś u lekarza?

No właśnie nie byłam.. Nie mam czasu teraz za bardzo..

Polka szwagier ma drzwi wgniecione a koles lusterko stracil i pewnie tez cos wiecej tylko ciemno bylo...moj Ł. odskoczyl bo inaczej by go potrącił. Zrobili u nas droge, smiga sie jak po maselku ludzie jada 90km/h nie maja wyobrazni bo z pola ciagle cos przebiega a to zajace a to sarenki bo obok las.
Polka Ty masz głowę na karku dobrze zadziałałas. Jakies spiecie musiało być albo coś. Masakra najw ze bylas obok :)
U nas nocka tez ok jedna pobudka na mleko rano zjadl pieknie 160ml sniadanka i kima. Bardzo duzo spi ostatnio 3 drzemki ma z czego pierwsza 45-60minut druga 1,5 i trzecia tez 1,5h
piekna pogoda dzis. Jedziemy po szatke na chrzciny. Wole wybrac ja niz chrzestna :):p

reklama
Witam! u nas nocka troszke lepiej ale i tak byly czeste pobudki i poplakiwanie:(
Marciaa Dobrze, ze nic sie nie stalo Twojemy Ł.:(
Polka dobrze, ze bylas w poblizu i nie stracilas glowy!!!
100 lat dla Alanka!

Milego weekendu!!

Do góry