reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej dziewczynki- ja na chwile , niestety na bierzaco nie jestem ale staram sie choc czytac , bo z pisaniem to lekko w tyłu jestem. Ale tylko tutaj bo top secret - oj" za murzynami chyba jestem " :baffled:
U nas ok, katarek jeszcze mamy i wyczyszczenie noska graniczy z cudem a ile przy tym łez :baffled:, dzis mam na 14 do pracy i zaraz zmykam,ale na spcerku juz bylismy z rana :tak:
teraz mały drzemkuje. Polusia zazdroszcze powera ;):tak:, mnie dzis czeka pieczenie ciasta bo M mial imieniny w czwartek i musze do pracy mu upiec ;-), przy okazji bedzie cos słodkiego w domu , a M bedzie musial ALanem sie zajac na dłuzej :tak::-D, zobacze wieczorem efekty :-D
mysza-niezle tempo :szok::-D

polusia, ja też mam jakiegoś powera dzisiaj :D wszystko zrobione posprzątane, zupka gotowa, pyzy zrobione i zrobiłam mężowi Pijaka ciato :) Dzieciaki śpią a ja mam chwilę, a później pofarbuję se włoski :)

a my noc koszmarna, Franko męczył katar :( jakas masakra i rano pojechaliśmy do lekarza. katar od zębów, ale Franko ma zapalenie krtani i robimy inhalacje. teraz usypia bo choroby mu nie straszne i wariował od rana. Teraz robię obiad i po południu na angielski ze starszakami pędzimy :) miłego dnia zajrzę pod wieczór.

Dziewczyny wyszedł nam kolejny ząbek, ale tak dziwnie bo chyba czas na kolejną górną jedynkę a tu mamy dwójkę, myślicie, że wsio ok?

reklama
myszowata czasami tak nie po kolei wychodzą ;-)
u nas już widać kreseczkę na lewej górnej jedynce i kropke na prawej, ale taaaaak woooolnoooo idzieeee...

Ol dziś zwariowała ze spaniem. no nic, jak potrzebuje, to niech śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry