reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

pewnie, ze trzeba hartowac ;-) u nas dzis jakby cieplej, juz jest +4 wiec idziemy połazić :-) no ale zimówkę też wyciągam ;-)

Ol od wczoraj mnie woła :-D mama i mama i leci do mnie :-D

reklama
Czesc,
U nas nocka jak zwykle do bani :baffled: Alex budzil sie prawie co godzine. Dawalam mu smoka i szedl spac dalej. Kurcze co jest?????????? Zeby? Czy moze juz sie przyzwyczail do smoczka tak bardzo, ze bez niego spac nie moze?

Ramari biedny Przemcio. Szybkiego powrotu do zdrowka zycze! :blink:

Hej, u nas nocka też do niczego mała obudziła sie o 23 i nie chciała spać do 1 w nocy potem budziła sie jeszcze ze 4 razy aż w końcu o 6.30 wstała na dobre:/, a do tego no nie wiem co w nią wstąpiło dziś zaprotestowała kategorycznie że kaszy jeść nie będzie o! Więc stwierdziłam że na siłę jej nie będę dawać spróbuje za jakiś czas może zgłodnieje, ehh
A tak poza tym to moja mam zdecydowała sie na adopcję Goldena Retrievera:D:D:D czekamy co powiedzą na naszą ankiete:) Pogoda znowu do bani, pada, pada, pada, czekam z utęsnieniem na mały przymrozek kiedy w końcu przestanie lać!!!!!!!!!I wyjdziemy z domu, rozważam nawet opcję założenia folii przeciwdeszczowej i wyjścia dziś na troszkę jak by tylko pokropywało ale sie nad tym jeszcze zastanowię.
Miłego dzionka dla Was i maluchów
Ramari zdrówka dla Przemcia:*:*:*

u nas pogoda pod psem
poszlam z mlodym na spacer na 40 min chociaz ale znowu kimnal co cos sie nie wyspał
a ja do frzyjera nie jade wrrr jelitowke ma cos nie moge dojechac ostatnio :/
no i gin na 21.00- na drugi koniec miaaasta bleeee
wiosny!

Witajcie :)
a u nas ani nie pada, wieje tylko przeraźliwie zimny wiatr, chyba też się zaraz wybiorę do apteki muszę iść receptę wykupić więc okazja do małego spacerku:)

nie wiem czy oglądałyście wczoraj na 2 program dokuentalny o babce co jest bez rąk i rodziła dzieciaka, kurcze podziwiam tą kobietę bo ja mam zdrowe ręce i czasami wymiękam a ona niby ma pomoc ale chce robić sama jak najwięcej koło małego.

a ja położyłam Polę spać i wziełam się za mycie okien w salonie a moje dziecko pospało 20 min i gotowa. kurde a okna rozbabrane :( muszę poprosić teściową aby przyszła do niej na moment a ja dokończę mycie.

lecę coś zrobić.

miłego dzionka:)

ramari zdrówka dla Przemusia *)

Myszowata gratulacje!!!
Monia jednak nie ząbki. Przemek ma wirusowe zapalenie gardła :-(
ojejku :( biedactwo ! 3mamy kciuki ramari !
monia stilo używane
myszowata sportowe autko, maż pewnie szaleje ze szczęścia. Ty też prowadzisz?
Ja kocham autka ... kawałek blachy a jaram się niebywale :D W przyszłości rozważam oddanie się w ręce instruktora jazdy ... ekstremalnej :) Marzenia trzeba mieć hehe ;D Zostając w temacie marzeń to chcę takie autko
VW Passat Wagon - 2010 Volkswagen Passat Wagon < Models < Volkswagen of America

Antoś śpi ... nocka jak nocka - parę pobudek na kompot jabłkowy i cycusia:)

Jutro nasz Tatniek ma urodzinki, zamówiliśmy torcik w kształcie TV i pozostając w temacie w ramach prezentu naprawiliśmy telewizor (od miesiąca czekał ... a ze nikt prócz Miłego mego miłością do tego sprzętu nie pałał to się nie śpieszyło) ale się zdziwi hehe jutro rano włącze i odśpiewam happy birthday ! W empiku zamówiłam http://www.empik.com/louis-de-funes-kolekcja-rozni,prod59200053,film-p również dla jubilata. Wiecie, ze korzystniej jest zamówić przez sklep internetowy empik i odebrać na miejscu tj w sklepie stacjonarnym? Prawie 30zł oszczędzam ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry