reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam!:-)

Polusia Super niespodzianka. Na jakie zabiegi się zdecydowałaś?:-)
Ramari Zdrówka dla Przemcia.
Myszowata Gratuluję zakupu!
N&H Możesz podać sobie z moim M rękę on kocha Volkswageny, teraz mamy Golfa IV, kiedyś miał III no ale nie da się ukryc że firma robi dobre auta.:tak: A taki Passat mmmm marzenie:-D
Ucitielka Ja mam książkę Pierwszy rok dziecka miesiąc po miesiącu wydawnictwa Buchmann też bardzo fajna.

Ja od soboty jestem codziennie z małym w domu i powiem Wam że podziwiam mamy które nie pracują. Mimo że kocham moje dziecko nad życie cieszę się że jutro już idę do pracy i trochę oderwę się od życia domowego. Ja się jednak nie nadaję do etatu gospodyni domowej, przeraźliwie potrzebuje kontaktu z ludźmi! Stąd m.in. taki a nie inny zawód.:-D W domu jeszcze dużo pracy papierkowej, pogoda taka a nie inna, żądanie mego syna o mamę na wyłączność i ból głowy murowany:-D;-)
Dziewczyny zwróciłyście już uwagę którą rączką dzieci chętniej chwytają zabawkę itp.? Mój M jest leworęczny i zauważyliśmy że jak coś małemu pokazujemy to zawsze wyciąga najpierw lewą rączkę i płynniej nią manipuluje, wychodzi na to że będzie leworęczny po tatusiu.

ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą :)
a moja Pola prawą i lewą praktycznie tak samo manipuluje :)

polusia brzmi cudownie...ech

ajentka nawet nie zwrocilam uwagi na raczki, ale jak trzyma niekapek to prawa raczka..wiec praworeczny chyba bedzie...

a ja nie mam ksiazki, korzystam z ogromu wiedzy na necie ;-)

ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą :)

Oooo kochana to sobie odpoczniesz za wszystkie czasy! Mąż spisał się na medal a potem jak dotknie Twojego gładkiego, wypielęgnowanego ciałka to.... za dużo nie mogę pisać bo jeszcze 22 nie ma.:-D:-D Super zabiegi sobie dobrałaś.:tak:

Kochane witam się na krótko, bo mój m okupuje kompa. Ja mam zapalenie krtani i antybiotyk, wiec w domu mają ze mna spokój. Na szczęście dziewczynki OK. Lila daje czadu z raczkowaniem i wstawaniem. Po prostu nie nadążam za nia. Jak będę miała chwilę to do Was zajrzę.
Pozdrawiam Was wszystkie i kochane dzieciaczki.
Całuski!

łał brzmi ekstra! :-D
nigdy nie byłam w zadnym spa... może kiedyś i mój sie nawróci i mi zasponsoruje ;-)

co do rąk u Oli, to sama nie wiem. ja jestem dwuręczna ;-) ze wskazaniem na prawą i M. jest praworęczny. Ola chwyta obiema...

reklama
witam się wieczorową porą :) ale niestety cały dzień znów zajęty i przeleciał szybko :( okna też myłam. Zakupy i gotowanie. Po południu kawa i tort u teściów bo mieli dziś 31rocznicę ślubu :) wieczorem wygłupy z dziecmi. Dziewczyny nie przejmujcie się tym że dzieci nie siedzą czy nie raczkują ale za to mają przecież ząbki i rosną jak na drożdżach. Co z tego że mój Franio zaraz będzie chodził jak ja ciągle od kogoś słyszę że on liliputek bo taki krótki i powoli też mi się wydaje że coś z nim nie tak, ale medycznie jest ponoć wporządku. Wiec może wszystkie cierpliwie czekajmy na postępy naszych dzieci bo świra dostaniemy:)
polusia super prezent od M. Zasługujesz w pełni na to:) jesteś super mamą i żoną !!! Gratuluję!!!↲
A co tam dziewczyny z missis wiecie? No i fakt sporo nas znika :( z bb !!! Idę nadrabiać, cały dom śpi więc mogę posiedzieć bezkarnie :) he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry