k_aralajna
Fanka BB :)
czy wam tez forum jakos dziwnie dzis wyglada? jakby sie nie wgralo do konca...?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A taki Passat mmmm marzenie
W domu jeszcze dużo pracy papierkowej, pogoda taka a nie inna, żądanie mego syna o mamę na wyłączność i ból głowy murowany
;-) ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą
a moja Pola prawą i lewą praktycznie tak samo manipuluje![]()

Super zabiegi sobie dobrałaś.
Ajentka pięknie to ujęłaśOooo kochana to sobie odpoczniesz za wszystkie czasy! Mąż spisał się na medal a potem jak dotknie Twojego gładkiego, wypielęgnowanego ciałka to.... za dużo nie mogę pisać bo jeszcze 22 nie ma.Super zabiegi sobie dobrałaś.
![]()
ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą
a moja Pola prawą i lewą praktycznie tak samo manipuluje![]()