reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam sie również,
u nas tez zima. śnieg prószy... na drogach ślizgawica, a mojego M. forma wysłała na drugi koniec Irlandii :/ na letnich oponach, no bo przeciez tutaj nie wiedzą, że istnieją zimowe :/ masakra, wyjechał o 7ej rano i do teraz dojechał do 1/3 trasy :/

ojjj, musze uciekać.

reklama
witajcie
moje dziecko pobiło rekord pospało do 8 !!!!;-)
u nas -10 poczekam godzinke moze troszke spadnie tmp bo słoneczko i ruszamy na spacerek
Niko cos pokasływał jak wstał rano przy sniadanku ale oczyscilam nosek i po sprawie :-)
dzisiaj idę wkońcu do fryzjera jupi

N&H pole do chodzenia to jest ale na dłuższą metę pewnie będę sie wkurzać. Mamy same płytki i są ostre
co do wnętrz to ja lubię styl nowoczesny i minimalistyczny :-) dlatego moj salon jest czarno bialy meble i kanapa tylko mam tulipana na tapecie rozowegoz zielona łodygą i pod tulipana dywan :-) a pod łodygę zieloną bambusa ;-)ale podoba mi się też stylizacja na afrykę :-)

czemu sie boisz?
My własnie wrocilismy...jestem wykonczona. Pchac 23kg przez snieg trasy nieuczeszczane czulam sie jak na fitnessie ;-)
gdzies w srodku lasku postawili tabliczke teren monitorowany ale sie zdziwilam czuje sie ciut bezpieczniej ale pewnie postawili bo ludzie drzewa kradli cos czesto było ostatnio słychac jak piły ujadają...

u nas -8 jest cudownie bez wiatru i słoneczko swieci :) cudownie taka zimę lubię

Polka wspolczuje!! Bardzo boli??
Wszystkim chorowitkom zdrowka!! :*
witam sie również,
u nas tez zima. śnieg prószy... na drogach ślizgawica, a mojego M. forma wysłała na drugi koniec Irlandii :/ na letnich oponach, no bo przeciez tutaj nie wiedzą, że istnieją zimowe :/ masakra, wyjechał o 7ej rano i do teraz dojechał do 1/3 trasy :/

ojjj, musze uciekać.
:szok::szok::szok: daj znac czy dojechal!
U nas tez zasypalo, zimno jak pieron, dobrze, ze ogrzewanie gazowe teraz mamy, to nastawiam na tyle ile chce i mi cieplo.
My mamy opony caloroczne, wiec luz, do tego naped na cztery, raz tylko mnie zarzucilo, ale to z mojej winy. Zreszta to bylo w zeszlym roku i szklanka na jezdni.
Rano byla taka sniezyca, a ja innym zazdroscilam zimy w Polsce ;-)

e_kord zróweczka dla Malusiej!
polka jak palec? jeśli wciąż bardzo boli to może trzeba by goprześwietlić?

Witajcie:-) Nocka tyle o ile....tzn mieliśmy przerwę ok 1,5h - Franko trochę nie spał i się wiercił potwornie, a trochę na śpiocha kładł się na mnie, ciągnął za włosy, koszulkę, nos...eh....A po godzinie okazało się, że ma mokre całe plecy i trzeba było się przewinąć....Dziś u nas nie pada, ale i tak na spacer wyjść się nie da przy tych zaspach.
Miłego dnia Wam życzę:-)
Myszowata nasze dzieci to albo robia sobie pobudki w tym samym czasie, albo sie przesikuja. Ja mojego tez nad ranem przebieralam :-D:-D
Spal druga noc z nami, bo jeszcze lozeczko niegotowe, ale jak sie wierci ostatnio :no: I budzi sie z placzem dalej.

Ja zalamana, jeszcze wszystkiego nie przewiezlismy :wściekła/y: Mam juz dosc. Wczoraj Alexa caly dzien na rekach musialam nosic, bo ciagle plakal :-( Skok ma! A boli mnie wszystko. Dzis ciut lepiej. Oswoilismy sie z pralka.
No i mamy pierwszego siniaka :eek: Pomagal mamusi wkladac rzeczy do zmywarki. Echhh spuscic go z oka nie moge. Raczkuje tak szybko, wspina sie po wszystkim, puszcza jedna reka :szok::szok::szok: Nic nie moge zrobic...
No i z pracy dzwonili, pytali czy wroce w piatek. No i bede musiala :eek:

Pozdrawiam i zycze milego dzionka!

Witajcie!
U nas tez znowu pieknie za oknem, ale podobnoz wiatr silny ma byc....a musze isc do biblioteki, bo termin mi sie konczy na ksiazki.
Mlody szaleje z garnkami, wszystkie mi powyciagla z szafki...

Milego i Cieplego Dnia!!!

U nas nocka maskra-gorączkowała do 39 stopni ...czopki posżły w ruch i zbiłam gorączke ale sama nie wiem czy to moze ząbkowanie czy co?!! Bo kataru nie ma...jest tylko śpiaća, brak apetytu i taki niby kaszel ma - wiec zagadka!!!! z tym rzyganiem to dawalam jej bezposrednio po jedzeniu wiec mozę dlatego ...Mazia nie wiedzielam ze leki tak sie podaje :./ sadzialm ze podczas jedzenia lu po:)

Mega gratulacje dla Mississ!
Marciaa zazdroszczę spacerku i to bardzo - my kisimy się w domu bo boję się czy dam radę przepchać tego naszego trójkołowca przez ten śnieg
Tabasia właśnie zauważyłam, że nasi chłopcy są chyba w jakieś zmowie;-)
dronka zdrówka dla Małej!

reklama
Gratulacje dla Missiis :-) Juz nie moge sie doczekac fotek Jasia :-)Mam nadzieje, ze u nich wszystko dobrze!
Heronek Ty masz ten fotelik Max Cosi Tobi, o co chodzi z tym isofixem, czy to jest baza czy co? Bo ja zielona jestem :zawstydzona/y:
A moje Dziecko sie naprawilo :-):-) Spi juz ponad godzinke :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry