Padam na pysk, rzygam ta przeprowadzka :-( To juz trzeci dzien, a M dalej przewozi

Wczoraj wieczorem o malo na zawal nie zeszlam, bo nagle wlaczyl sie alarm w mieszkaniu tak sam z siebie i wyl kilka minut :/ A my kodu jeszcze nie znamy. Dobrze, ze chociaz Al spal jak zabity
co to lozeczka to pewnie Marci chodzilo o to kiedy sie przeklada materac na gryke, jezeli ktos ma gryka-kokos.
ja jeszcze mam na kokosie. czyli na plaskim.
Ja juz od jakiegos miesiaca przelozylam.
moja mała też wstawanie trenuje zwłaszcza przy krzesłach na gołych panelach.Jutro w gucie ja ubieram, nie będzie sie slizgała.Na szczęście umiejetnie upada na pupe
Frotko kochana przeslij linka, moze i ja je zamowie, bo moj to ciagle wstaje ;-)
no i tak: M. nie wróci dzis do domu, bo sie nie da. tzn wróciłby, ale gdzies tam nad ranem pewnie, wiec został gdzies tam po drodze :-( a mnie boli tu i tam. w nocy ma być -11. wiem, że jak na polskie warunki to luzik ;-) ale na irlandzkie to TOTALNA KATASTROFA. trzymajcie kciuki, żeby mi przez noc rury z woda nie pozamarzały!
Lo matko! Rury

Przy -2 czesto zamarzaja... Trzymam kciuki, zeby nie!! No tu u nas to inny swiat, domu nieocieplane, takie zimy to rzadkosc. Ionka damy rade! U nas spoko, ale od okien pizdzi...
Ol śpi, ubrałam ją w ciepłą piżamę. a ja siedzę i wcinam popkorn ;-) zaraz zjem całą michę, ale jest taki rozkosznie słony...
wiecie, najgorsze jest to, że mam jutro ważne spotkanie, nie mogę przesunąć, a tak zimno i jak tu dziecko na mróz wyprowadzić. no i sie tym stresuję.
my mamy materac lateksowy i przekładamy go co zmianę prześcieradła :-)
Co za duren z tym autem!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez kiedys ze schodow zjechalam na starej chacie jak chcialam kota wspollokatorow ominac

ale mnie M opitolil! Ze zamiast przejsc po siersciuchu, to ja kombinacje robie. A siniaki mialam wszedzie :-(
Popcorn uwielbiam :-) M krzyczy, ze ciagle go jem
Mam pytanko: Jak ubieracie teraz dzieci do spania? Bo ja już mam schize że za cienko ale też nie chcę żeby się przegrzał.
Ajentka glowka do gory, zawsze sie jakos ulozy

Ja ubieram body z dlugim, a spiochy zalezy jakie mam pod reka, albo bawelniane, ale czesciej polarkowe do tego spiworek, a jak w nocy czuje ze chodny jest, to przykrywam kocykiem. U nas okolo 20-22 st.
Yra no wlasnie nie za bardzo... JJuz mi glupio prosic o kolejne zwolnienie, bez tak naprawde podstawy. Jeszcze troszke kochana i bede mogla siedziec oficjalnie
Dronka, ja nie pomoge, ale wiem, ze przy zebach goraczka jest zupelnie normalna. A jak nie ma innych objawow? Najwyzej zadzwon do lekarza...
A my od wczoraj kapiemy sie w duzej wannie i jest super :-) Mojej znajomej dzidzi ma 2 latka i dalej w wanience, bo panicznie boi sie normalniej wanny

Ale ona twierdzi, ze jej wina, bo za pozno go zaczela "przestawiac".
Moja kumpela dzis urodzila synka :-):-):-) Ale nic jeszcze nie wiem.
Dobra, M wrocil z reszta gratow, cos jojczy, ze jeszcze jutro raz musi obrocic! Ja pier... z ta przeprowadzka

A jeszcze jutro rano morfologie jade sobie zrobic, oczywiscie z Alexem. Milego wieczoru ;-)