Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też nie w takie zimno....a i potwierdzam Czarna fiu fiu:-)dziś nie bo -13 u nas cały czas ale wczoraj jak było słonko i -7 to byłyśmy
czarna jaka laska z Ciebie![]()
Ajentka kurcze.. wierze, ze po nowym roku wszystkie problemy pojda w niepamiec... tule Cie.Hej dziewczynki.
Zaglądam i czytam ale mało piszę bo nie mam weny...:-( Ciągle pod górkę...ehhh
Mam pytanko: Jak ubieracie teraz dzieci do spania? Bo ja już mam schize że za cienko ale też nie chcę żeby się przegrzał.
hehe dziekujeja też nie w takie zimno....a i potwierdzam Czarna fiu fiu:-)
Mi sie przedwczoraj spaliła !!!!!! zrobila ogromny garnek tej fasolki i chcialam potem podgrzac i poszlam karmic malego bo beczal i jak przyszlam to sie przyjarała do garnka, troche ale cala reszta zaśmierdła spalenizną no i cała fasolka do wyrzuceniaAjentka kurcze.. wierze, ze po nowym roku wszystkie problemy pojda w niepamiec... tule Cie.
co do ubierania na noc.. to zalezy.. z reguly ma pajacyk, czasami jak wszystkie pajace brudne, to zakladam dlugie body i rajstopki, nakrywam kocykiem, takim.. sredniogrubym.
Karczek jest sredni, ale ja wole zeby nie bylo Pawelkowi za goraco, bo wtedy sie wierci i drapie na calego.
Chorowitkom zycze zdrówka.. u nas tfu tfu na razie dobrze.
Dziewczyny nie wiem o co chodzi.. wczoraj pekl nam pampers, dzisiaj Pawelek po obu stronach przesikany... kurcze... czyzbym miala na noc kupowac 4+?
Moj maz dzisiaj zwolnil sie z pracy, bo cos mu dretwieje reka, puchnie i sinieje dłon.
Juz w piatek byl na pogotowniu z nia, dostal jakis lek na zapalenie miesni. Bral te leki i nie przechodzi. Poszedl do lekarza wlasnie.. kurcze...
no, lece bo mi sie fasolka po bretonsku spali..
ja od pon nie bylam.Niestety .... no ale co robic...chodzicie ze swoimi dziecmi na spacery jak jest tak zimno ??
Super, że tylko syropek ! A cd Twojej siostrzenicy to polecam (bez recepty) homeopatyczny lek diarrhell - po 2 dniach Niniemu biegunka przeszła jak ręką odjąłI po.
Dostał Bactrim uf osłuchowo czysty tylko gardło mocno czerwone. Stad ten brak apetytu ale zjadł teraz caly jogurcik 125ml i cały słoiczek bananka :-) chyba zgłodniał
5 dni ma dostawać syropek. U nas wszyscy chorzy. Nikt nie rozumie ze jak churchla to nie mmaja podchodzic do młodego ale maja to w nosie...Na szczescie ma humor i jest taki kochaniutki)
Ja nie wiem jak on wlazł za ten fotel w ogole byscie widziały co on robi z pchaczem albo centrum lezy na brzuchu i podnosi je na nogach...potem wkleje otke tego syfu co robi he he
Blueberry siostrzenica ma 4 lata. Wiecie co żal mi ijej do tego ma rozwolnienie meczy sie juz 2 tydzien cos strasznego.
Ajentka spoko loko niech mi Niko sie zregeneruje i pojdymy do tego kina
Ja z tym ubieraniem mam zagwozdke. Bo..jak go ubiore w pajaca i body na naramach i przykryje kolderka to karczek m zimny. Połowe nocki spi odkryty nie lubi kolderki zas w tym psiworku sie poci mamy taki frotte z ikei i chyba szajs lepszy by był bawełniany
u nas też zimnoooo.... ale pogoda przepiękna, więc postaramy się jednak wyjść po obiadku :-)
jejciu, boli mnie cała lewa strona. jak wstałam nie było źle, ale teraz średnio
Ola ma jakiś rozchwiany nastrój dziś, pada co chwila i płaczedo tego nabiła sobie wielkiego guza na czole i trzasnęla noskiem o podłogę, że aż krew poleciała
:-( zaraz ją położę. śniadania zjadła 5 łyżek. oby to nie była żadna choroba
![]()