Y
yra245
Gość
ale kochana i 5 tygodni różnicy a to bardzo dużo na tym etapie. najważniejsze że wagowo i cm zgadza się na dany tydzień ciąży
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja rowniez polecam TORMENTIOL najtanszy i najlepszy.! Chociaz u nas duzych odparzen nie bylo ale tormentiol sie spisuje,i ja go rowniez uzywam jak mi jakis wyprysk wyskoczy czy jakas krosta.Wpadam na chwile proszic o race. U nas mega biegunka, mega odparzenie i mega placz przy kazdym przemywaniu(((((( POradzcie cos na odparzenia. Wiem, ze ten temat byl juz tysiac razy ale nei mam sily szukac. Stosujemy make ziemniaczana i smaruje kremem niwea na odparzenia, ale on raczej dziala zapobiegawczo i na isteniejace odparzenie nie pomaga
![]()

ale to dlatego bo ja nawet chcialabym drugie dzieciatko, oczywiscie nieplanowane bo planowane to tak za jakies 2 lata;-) ale gdybym miala dwojke to bankowo bralabym tabletki albo i jakies wkladki
dwojka to dosc jak dla mnie
;-)A jutro znów czeka mnie pełno obowiązków i codzienność...Do tego mam wrażenie, że i Franka coś bierze bo dziwnie jakoś charczy noskiem, jakby coś mu głęboko zalegało. Zrobiłam test fridą, ale nic nie wyszło, więc jutro wszystko się zapewne wyjaśnie...eh...oby był zdrowy!