Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)hejo hejko !! gratuluje Jasieńka !!! ucaluj go mocno ode mnie !!! i wpadaj z wiesciami do nas !hej kochane marcoweczkito jamarcowkowo grudniowkowa mamusia
teraz piszze dopiero bojakos sie zebralam na dluzsze posiedzenie przy kompie
a ja nadal w szpitralu jasko moj dostal zoltaczki... ale moze dzsiiaj nam pani pediatra zrobi prezent na mikolajki i pusci do domciu ?? oby wyniki ladne wyszly
jasio moj sie urodzil 29.11. o godzinie 17:35 przez cc
wazyl 3390 i mial 51 cm dl
![]()
buziam i pozdrawiam was wszystkich![]()
Hejo kochane! Dawno mnie nie było.. Wpadłam by się pochwalić, że Olivcia ma drugiego ząbka ;D Skończyła 9 miesięcy, i ogólnie fajnie jestPozdrawiam.
Mam nadzieje, że u Was ok. A co z Bartusiem? Miał już tą operacje? Biedaczek malutki..Buziaczki dla wszystkich chorych dzieciaczków i duzioooo siły dla ich mam i tatków.
A, no i oczywista, gratki dla MissisJak zobaczyłam foto Jasia na nk to aż łzy w oczach miałam, że jej się udało w końcu!
![]()
moj to tylko tata woła :/moje dziecko wlasnie 2 razy powiedzialo MAMA, jak chcial zebym go wziela.. :-)
;-)

Kochana Jas mlodszy od Alexa tylko dzien, a moj siedziec siedzi, ale sam siada tylko na lozku, bo tam miekko i koldra mu pomoze. Na podlodze jeszcze nigdy sam nie usiadl. "Nie,nie" nie robi, ale buja gowka konkretnie. Odkryli, ze czuja rytm i pewnie przez to. Ale dla swojego swietego spokoju idz. Ja nawet z lekkim katarem latalam, wiec doskonale Cie rozumiema my po lekarzu. jasiu ma 3 dniówkę, ogólnie ma już wysypkę na główce i zaczęła się na brzuszku. teoretycznie nie powinien już gorączkować, ale jakby gorączka wróciła mamy skierowanie już na mocz i krew.
poprosiliśmy o skierowanie do neurloga bo jasiu nadal sam nie siedzi, znaczy się zaczyna już powoli siadać z pozycji raczkującej, ma nóżki już do przodu i podtrzymuje się rączkami, no i nie daje nam spokoju ten gest główki "nie nie nie" i to też skonsultujemy, najlepiej kazała nam nagrać i wtedy pokazać. nie robi tego już często ale czasami się zdarza. wiadomo lepiej zapobiegać, tak samo z siedzeniem. lepiej to sprawdzić.

Ja w Krakowie placilam 13zl za kal, a 34zl za lamblie.dronka to bylo zwykle badanie kalu na pasozyty za 6,5 zl i test elisa na wykrywanie lamblii za 24 zl
Ojjj ja ciagle zmeczona i niedospanadronka przeżyłam podobny kryzys w sobotę, była u mnie mama, więc zajęła się Małym przez kilka godzin a ja mogłam się wypłakać, wyżalić itp - mój syn nie daje mi się mocno we znaki poza ganianiem za nim po całym mieszkaniu, ale i tak jestem ledwożywa, przemęczona, niedospana itp...A mój M dziś od rana, że może by już drugie...eh...faceci
A na drugie to raczej wspolnie mamy parcie ;-)Ja na odparzenia odkrylam super kremik Kojący krem przeciw odparzeniom NIVEA BABY - NIVEAnesia u nas identycznie, zrobiło się odparzenie naprawdę , nawet kilka kropelek krwi było, taka ranka normalnie załamka nagle, nie wiedziałam od czego, wietrzyłam mu pupę, sudokrem i bethapen ( źle napisałam ale wiecie o co chodzi) na zmianę używałam, czesto smarowałam, po odparzeniu prawie ani śladu , jedna kilkumetrowa plamka została, ale z nią walczę i nadal smaruję. więc nie używałam zapobiegawczo - bo nigdy nic zapobiegawczo nie używałam, ale już na istniejące odparzenie.
A stosowalam wczesniej sudocrem, bephanten, linomag, alantan i inne. Ten jest dla nas najlepszy, bo pokrywa skore gruba, ciezka do usuniecia warstwa. Ja stosowalam tabletki i mialam okolo 2-3 atakow migren w tygodniuA ja w poniedzialek przestalam karmic malego rowno po 8 miesiacach.Odstawilam tez Azalie no i wczoraj juz dostalam @@@@@@@@@@@@@!!! no cholera jasna myslalam,ze jeszcze troche pozyje bez.Na szczescie malpa bez bolesna i normalna taka jak przed ciazą wiec super.Teraz tylko nie wiem co robic czy stosowac kalendarzyk tak jak wczesniej stosowalam 2,5 roku i nigdy mnie ta metoda nie zawiodla,czy jednak tabletki nie chce sie truć przez tyle lat ta wizja mnie przeraza,ale nie chce tez niechcaco zajsc w ciąże.A gumki odpadaja.Chyba zdecyduje sie na tabletki przez jakis 1-2 lata a potem kalendarzyk.Zobaczymy.
Raz dostalam takiego, ze stracilam wzrok na pol godziny! Po odstawieniu tabletek wszystko jak reka odjal!! Zreszta moje cykle sa bardzo regularne i teraz tez prowadze tylko kalendarzyk, jak dotad z powodzeniem ;-) Po odstawieniu pigul, a przed ciaza stosowalismy tylko naturalne metody, a Alexa zaplanowalismy co do dnia i udalo sie za pierwszym razem, wiec u nas to dziala 

ja tez dostalam dzis od Frania na Mikołaja w pełni świadome MAMA![]()
... ale Ci prezencik ! Pięknie
Mój Antoni również MAMA rzekł - w zeszłą niedzielę ... ale wcześniej było BABA 
a my po lekarzu. jasiu ma 3 dniówkę, ogólnie ma już wysypkę na główce i zaczęła się na brzuszku. teoretycznie nie powinien już gorączkować, ale jakby gorączka wróciła mamy skierowanie już na mocz i krew.
poprosiliśmy o skierowanie do neurloga bo jasiu nadal sam nie siedzi, znaczy się zaczyna już powoli siadać z pozycji raczkującej, ma nóżki już do przodu i podtrzymuje się rączkami, no i nie daje nam spokoju ten gest główki "nie nie nie" i to też skonsultujemy, najlepiej kazała nam nagrać i wtedy pokazać. nie robi tego już często ale czasami się zdarza. wiadomo lepiej zapobiegać, tak samo z siedzeniem. lepiej to sprawdzić.

Hej, nie bylo mnie dobrych kilka dni i nie wiem czy nadrobie
My nadal na kartonach, poza tym wsio ok, oprocz nocek, ktore sa koszmarne :-( Alex ma przewaznie godzinna lub dluzsza przerwe, placze jakby go ze skory obdzierano :-( Niestety wszystko wskazuje na bardzo bolesne zabkowanie. Nic nie pomaga
Do tego musielismy wrocic do mleka dla alergikow, bo go strasznie wysypalo :-(
Zmykam cos poczytac. Do pozniej.