Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale jak ja gdzies wychodze i on zostaje w domu to wszystko do gory nogami w domu, bo niby maly nic mu nie dal zrobic:-) A my wszystko kolo dzieci , posprzatac, ugotowac, pranie i zawsze powinnysmy z usmiechem widac swoich M jak wracaja do domu. Ja tez bardzo kocham moje dzieci, ale tesknie za praca i jak tylko bede mogla to wracam. Kontakt z ludzmi, rozmowy. Czlowiem musi sie ubrac , pomalowac a w domu to czasem w dresie caly dzien przechodze bo nic mi sie nie chce. Glowa do gory :-)
;-)ech ci faceci to dramat...
dosyć, że nosimy ich dzieci 9 miesięcy pod sercem, narażamy swoje ciała na wieelkie zmiany, później poród
(ciekawe czy facecie w ogóle by to przeżyli) no i na deser 24 godzinna opieka nad dzieckiem
I tu jeszcze teksty jakieś lecą ... eh lać ! i patrzeć czy równo puchnie
Przewija, karmi, spaceruje, bawi się ... ale my oboje pracujemy więc inaczej się nie da. 
Witam!
U nas tez bialo, snieznie! Wybieramy sie a M na zakupy, czekamy tylko na babcie. Jejku jak dobrze, ze sa babcie na swiecie i do tego takie kochane jak moja mamusia![]()
Milego dnia!
U mnie moja Mimi pomaga niesamowicie ... z tym, że doceniam to tym bardziej, że reszta dziadków nieobecnych
... n&h dzięki :* Kochana jesteś. Odnoszę wrażenie, że bardzo uważnie czytasz
Jeśli tylko mam czas to z przyjemnością Was czytam ;-)
Ja najwięcej przytyłam w pierwszych II trymestrach
- co uważam, że osobistą porażkę :-( Teraz z tego tytułu cierpię wielce :-
tak 3maj ! cd kumpeli ... cóż znam temat Witajcie!
jak skonczy to rzuca niestety, gdzie popadnie, wiec musze go nauczyc odkladania...
Naukę kultury osobistej również należałoby u nas zacząć 
hejka
u nas nocka ok
rano dostalam awizo...i ....zostalam wydalona ze studiow. Rewelacja. Dzisiaj pisze odwołanie i jutro zapalam czem predzej na uczelnie. Cholera.
Młody ale robi gemeloze w pokoju szok rozbrykał się totalnie![]()
Pamiętam jak walczyłam na anglistyce ... i w trakcie skreślenie dostałam ... zresztą na dziennikarstwie też dostałam 

No cóż ... taki styl ;-)w sumie to tylko na socjo nie dostałam (ale to chyba dzięki temu, ze babeczki w dziekanacie to prawdziwe anioły !
W każdym razie Marciaa u mnie za każdym razem wszystko pomyślnie się rozgrywało więc do dzieła !!!