reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiecie temperatura spadła a teraz rośnie ale widać na górze jedynkę więc trzymam się jej kurczowo że to ona sprawczyni temperatury.

blu zdróweczka Wam życzę *)

Marcia Niki ładnie waży :)

reklama
Marciaa- bedziecie mieli zabolka. My jeszcze czekamy, ale nic nie widac zreszta maly nie da sobie zagladnac do buzi.
A nasz wazy 10,5 kilo grubasek- po mamusi:-)

no ostatnio bylismy w pazdzierniku to wazył 8.200 wiec wydaje mi sie, ze jest OK. No jak na te jego przeboje z jedzeniem to się cieszę. Własnie zjadl znowu cały talerzyk rybnej więc na wigilie na pewno zje zupke z nami.
Dzisiaj zrobię pierniki :) mam taka ochotę :))))) jednego zjem a co :)

Miki my mamy dwie jedynki i od 3 miesiecy cisza wiec czas najwyzszy zeby znowu ruszyło sie :)

My pierniczki robimy jutro. Moja Natai, Natalka juz sie doczekac nie moze. Uwielbia pomagac w kuchni pierogi,kopytka,ciasta.

Pewnie,ze dobrze wazy. Moj tez zupke rybna uwielbia, ja zabardzo nie przepadam, ale moj M tak

monia, moja juz 10 miesięcy ma i waży 7600... to dopiero drobnica ;-) a teraz jak zaczęła włazic na wszystko i wszedzie, to juz w ogóle marnie mi przybiera. na centylach jesteśmy w najniższym... ciekawe, co mi powiedzą na bilansie... o ile się go doczekam!

reklama
Do góry