reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
pawelek wazy 9800 i juz od ponad miesiaca tyle, ale to wazylam go w domu, w przychodni wazyli nas wieki temu...
a nastepna wizyte mamy jak bedzie nastepne szczepienie czyli tez 13 miesiac:tak:

czarnuszka wydaje mi sie ze obraza na butle nie jest spowodowana bolem gardla, wszystko inne mu wchodzi a przeciez mleko jest plynne wiec powinno byc najlepsze na bol gardla...
w kazdym razie dzis ciag dalszy, nic wytrzymamy...

nesiaa lacze w boluz katarkiem, nas tez meczy...

polusia a wam zycze zeby to nie byla kolejne chorobkso, tylko ten zabek

u nas też nie ma już żadnej obowiązkowej wizyty, dopiero 13 miesiąc, ale sama rejestruję małego co jakiś czas co 4-5 tygodni na taką kontrolę do dzieci zdrowych. żeby zobaczyła czy wszystko ok itp. jakoś nie wyobrażam sobie nie odwiedzić lekarza tyle czasu. rozwój, waga, cm wolę aby to było kontrolowane.

polka bardzo się cieszę, bałam się czy aby na pewno dojdzie :)

moja Pola waży 7300 więc waga piórkowa u niej :)
temperatura spadła i nie rośnie, apetyt taki sobie niby zupkę zjadła całą, teraz deserek większą połowę, no nic zobaczymy czas pokaże.
ja do przychodni chodzę tak co 2 miesiące aby ją pediatra obejrzał, bo taka spokojniejsza jestem jak on fachowym okiem zerknie

reklama
no u nas też waga piórkowa :) he he !!! Ale wszystko zdrowotnie wporządku :) ach te katarki!!! U Frania też coś się zaczyna :(
polusia żeby lepiej ząbki szły niż choroba !!! Zdrowka.↲
Czym Wy Karmićie te swoje kluski :) kurcze mój tyle je i nic nie zostaje prawie na nim w postaci tłuszczu :)

Ostatnia edycja:
Do góry