Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, to się nie martw, Antek nie wygląda na zagłodzonegooj ja blueberry od dawna martwię się, że mleczka za mało ... od roczku jakie mleczko powinien pić? (jeśli skończymy pierś oczywiście) modyfikowane? Musi mieć czyste mleko w diecie czy w formie kaszki itd wystarczy?
u nas potrafią rzucać śniezkami z kamieniem w środku w samochody na drodze szybkiego ruchu
ostatnio mój M. oberwał w boczna szybę
na szczęście nie pękła, ale jaki wypadek mógł być!! normalnie jakbym dorwała to bym zatłukła gnojków 
od jakiegos miesiąc tylko na rękach
porażka, a tak ładnie sama zasypiała. no ale teraz Ola wstaje od razu jak ja położe i potrafimy tak "sie usypiać" przez godzinę-dwie, potem jest wielki lament i wrzask ze zmęczenia i potem juz w ogóle katastrofa
teraz kładę ją, maksymalnie pół godziny czekam i jak widzę, że zaczyna dostawac kota (wstaje i śpi na stojąco, co ja położe, ona znowu wstaje, potem zaczyna płakać i ostatnio trzasnęła się, że aż krew poleciała z ząbka...) biorę na ręce i w minute zasypia. może jak bedzie stabilniejsza, to jakos sama będzie zasypiać?? teraz normalnie boję się, że sobie krzywde zrobi :-(
na dodatek nie spi juz od 14 i wiecie jak jest;-), po 18 trzeba bedzie kapac i usypiac, mimo wszystko pawel zasypia sam, czasem nawet przy czytaniu bajki na dobranoc:-) ale nie zawsze jest tak rozowo he he;-)