reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie wiem

za 6 puszek 425 g zaplacilam 68 zl z groszami, 11,45 za puszke 50 procent znizki

a ile kosztuje pepti?
ja place za puszke 13,10.

jej dziewczyny moje dziecko samo usnelo. W sumie w 45 min jednak na czas ten skladala sie wizyta tatusia w pokoju, bral ciuchy na trening, oraz zmiana kupy. Czyli od momentu ponownego wlozenia do lozeczka usnal w 25 minut.
Chyba znalazlam sposob na moje dziecko. Jeden smok do buzi, a drugi do raczki. Bawi sie nim, obraca w raczkach, wymienia jednego na drugiego, szoruje smokiem po poduszce.. i .. usypia :-D

reklama
Chyba znalazlam sposob na moje dziecko. Jeden smok do buzi, a drugi do raczki. Bawi sie nim, obraca w raczkach, wymienia jednego na drugiego, szoruje smokiem po poduszce.. i .. usypia :-D
Mój Karolek identycznie zasypiał :)

hej
wrocilam bogatsza o 6 puszek Nutrmigenu:-:)-:)-:)-(
to typowa skaza:-:)-:)-:)-(
A skąd wiadomo, że ta skaza jest od mleka, a nie np od glutenu? Gluten to też białko...

Prekestolen blisko. Nie pamietam dokladnie, ale chyba z jakies 40 kilometrow od nas. Osobiscie jeszcze nie bylam i nie wiem czy sie przelamie. Moj m byl juz chyba z 5 razy. Za kazdym razem jak ktos nas odwiedza to idzie pokazac. Ja mam okropny lek wysokosci, ale moze kiedys sie przelamie
To jest ten klif, gdzie ludzie się kładą na brzuchu żeby popatrzeć w dół?

o kurna a ja byłam pewna że jak przebudzi się w nocy to jednak dostanie butlę czy coś do picia i zasypia sam. teraz ci się nie dziwię że nerwica cię na takie noce bierze, ja daję butlę , jaś pije na leżąco i zasypia dalej.

a takie bujanie to chyba ciebie na maksa rozbudza. bo ja momentalnie zasypiam dalej. to ci mały bujaczek wyrósł :)

o kurna a ja byłam pewna że jak przebudzi się w nocy to jednak dostanie butlę czy coś do picia i zasypia sam. teraz ci się nie dziwię że nerwica cię na takie noce bierze, ja daję butlę , jaś pije na leżąco i zasypia dalej.

a takie bujanie to chyba ciebie na maksa rozbudza. bo ja momentalnie zasypiam dalej. to ci mały bujaczek wyrósł :)
czasami tak jest, ze dostanie jesc czy pic i spi. Jednak czesto sie zdarza, ze albo sie wierci albo wstaje na nogi i.. i nie wiem co on wtedy chce.

Co do bujania to zeby on jeszcze usypial od razu jak sie go buja, to nie.... czesto takie bujanie trwa godzine.. bo tylko go odlozysz do lozeczka to wstaje.

Moze i bujanie mnie rozbudza, ale kladac sie nie zdążę dotknac glowa poduszki a znowu spie :-)

reklama
o ja! godzinne bujanie w nocy? monika musisz to zmienić, przecież to ciebie wykończy, a co by było jakbyś do pracy chodziła i miałabyś takie noce. no co za mały rozbójnik, wiem że mi się łatwo pisze ale może warto go przetrzymać raz drugi trzeci, niech sobie postoi i sam się zmęczy, jaś jak wstanie to sam się koniec końców położy i zaśnie, a ja go przekładam w normalną pozycję i przykrywam kołderką, czasami jak w nocy się obudzi i nie wiadomo co chce pozwalam mu chwile pomarudzić, powinnaś tego spróbować ja wiem że będzie ciężko, że mąż zmęczony po pracy chce się wyspać ale na inną metodę nie mam pomysłu, może ktoś jeszcze coś podpowie.

Do góry